1 Ekim 2014 Çarşamba

WhatsApp indir


whatsapp nedir? WhatsApp Nasıl Kullanılır?

WhatsApp Messenger, SMS'e para vermeden mesaj alışverişi sağlayan platformlar arası bir mobil mesajlaşma uygulamasıdır. WhatsApp Messenger; iPhone, BlackBerry, Android, Windows Mobile ve Nokia için kullanılabilir ve evet, bu telefonların hepsi birbirine ileti gönderebilir! WhatsApp Messenger, e-posta ve web taramasını sağlayan aynı internet veri paketinizi kullandığından, mesajlar için hiçbir maliyet yoktur ve böylece arkadaşlarınızla rahatça bağlantıda kalabilirsiniz.

Normal mesajlaşmaya ek olarak, WhatsApp kullanıcıları gruplar oluşturup, birbirlerine sınırsız görüntü, video ve ses mesajları gönderebilirler.



WhatsApp kullanabilmeniz için telefonunuzun internete bağlı olması gerektiğinden ya kablosuz ağa bağlanmanız ya da bir mobil internet paketi almış olmanız gerekiyor. WhatsApp kullanabilmeniz için mesajlaşacak arkadaşınızın da WhatsApp kullanması gerekiyor. Böylelikle sınırsız mesajlaşmak, resim, video ve ses kaydı göndermeniz mümkündür.

WhatsApp Messenger indirebileceğiniz Tüm Platformalar;

iPhone için iTunes App Store üzerinden indirin.

Android için sitemizden indirin.


whatsapp indir android tablet


Android Alternatif linkinden indirime.


Blackberry için sitemizden indirin.


Nokia Symbian için sitemizden indirin.


Nokia Symbian Alternatif linkinden indirime.


Windows Phone için sitemizden indirin.



whatsapp indir nokia, whatsapp indir android, whatsapp indir blackberry, whatsapp indir iphone bedava, bilgisayara whatsapp indir, whatsapp indir windows phone, Bedava WhatsApp indir, whatsapp indir android tablet

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Hiç yorum yok: