2 Mart 2015 Pazartesi

swarm yer bildirimi nasıl yapılır




Swarm nedir?

Swarm uygulaması bulunduğunuz mekanı, şehir yada diğer tüm konum türlerini sevdikleriniz ile paylaşabileceğiniz ücretsiz uygulamadır.

Foursquare uygulaması ile başlayan ve büyük kitlelere hitap eden uygulama ismi Swarm olarak değiştirilmiştir. Swarm Yer bildirimi uygulamasıdır. Foursquare uygulaması ise yeni yerler keşfetmeye yarayan bir uygulamadır.

Swarm uygulaması daha çok odak noktası yakın çevrenizdeki arkadaşlarınız olmaktadır ve Ana ekranda da görüldüğü gibi  arkadaşların görünümü yakın çevredekilerden uzaktakilere doğru sıralanmaktadır.

swarm check in ne demek

Swarm uygulamasının genel amacı izin verilmesi durumunda yakındaki arkadaşlarınızla check-in yapmasanız dahi iletişim kurabilmek ve bunun için iki tarafın da Swarm kullanıyor olması gerekiyor. Swarm ile check in demek o anki konumunu paylaşmak anlamına gelmektedir.

Swarm’dan check-in (yer bildirimi) yapmak demektir.


swarm yer bildirimi nasıl yapılır

Swarm'da check in (yer bildirimi) yapmak için uygulamayı açın ve alttaki resimdeki kırmızı ok ile belirttiğim ikona tıklayın yani check in ikonuna tıklayın.



Check in ikonuna tıkladıktan sonra gelen ekranda açıklama ekranında bilgileri yazın ve ikonlar ekleyebilirsiniz. Konum değiştirebilir ve arkadaş ekleyebilir. Facebook ve twitter adreslerinizde yer bildirimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Bilgilerinizi yazdıktan sonra son olarak Check in yap butonuna tıklayarak yer bildiriminizi yapmış olursunuz.




Swarm uygulaması yer bildirimi yapmada en iyi uygulamadır diyebiliriz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşılmayan bilgi bilgi değildir.

Hiç yorum yok: