27 Aralık 2016 Salı

samsung s7 ve s7 edge internet paylaşımı


samsung s7 ve s7 edge telefonundan internet paylaşımı nasıl yapılır resimli olarak anlatalım.

ilk olarak Samsung Galaxy S7 ve s7 edge telefonunuzda Mobil verinizi aktif etmelisiniz.

Samsung Galaxy s7 Telefonunuzdan Mobil veri kullanımı devre dışı bırakarak veri kullanımını durdurabilirsiniz. aktif ettiğinizde ise mobil şebeke aracılığıyla İnternet’e bağlantı kurulmasını sağlarsınız. Tlefonunuzda Veri kullanımı devre dışı bırakılmış olsa da, Wi-Fi’yı kullanabilirsiniz.

Mobil veri telefonunuzda aktif etmek için en üst kenarından başlayarak ekran üzerinde parmağınızı aşağıya doğru sürükleyin ve Açılan ekranda mobil veri özelliğini etkinleştirmek veya devre dışı bırakmak için Mobil veriler ikonu’na dokunun.



Şimdi aktif ettiğimiz mobil veri ile internet paylaşımı yapacağız.

Samsung Galaxy S7 telefonunuzda hotspot yani internet paylaşımı yapabilmek için sırası ile Uygulamalar‘a dokunun. Ana menüde Ayarlar‘a dokunun.

 

Ayarlar menüsünde "Mobil erişim noktası ve İnternet paylaşımı‘na" dokunun ve Gelen ekranda "Mobil erişim noktası‘na" dokunun.

 

Taşınabilir Wi-Fi bağlantısı’nı aktif etmek için Mobil erişim noktasını Açık konuma getirmeniz gerekiyor. yani (Hotspot) aktif olacaktır.



Samsung Galaxy S7 ve s7 edge telefonunuzda internet paylaşımı" hotspot" özelliğinin yapılandırmasını yapmamız gerekiyor. Sebebi şifre belirlemessenizbaşka kullanıcılar sizin internetine kaçak giriş yapabilir.

Mobil Eişim Noktası ekranında sağ üst köşesinde bulunan Daha Fazla‘ya dokunun ve Açılır menüde Mobil erişim noktasını yapılandır‘a dokunun.

 

Gelen ekranda Şebeke adı, Güvenlik ve şifre girişlerini yapın. İşlem sonunda Kaydet‘e dokunarak işlemi bitirmi olursunuz.



Samsung galaxy s7  ve s7 edge telefonunuzdan istediklerinize internet paylaşımı yapabilirsiniz.
Samsung telefonlarda genelde hotspot bu şekilde yapılır.


Hiç yorum yok: