15 Eylül 2014 Pazartesi

Facebook Mesajları veya Konuşmayı Nasıl Silerim?


Facebook tek tek mesajları silmek


Sol üst köşedeki simgesine dokunun Bir konuşmayı açıyoruz.Silmek istediğiniz mesajın üzerine basılı tutun ve Sil'e dokunun. Konuşma geçmişinizin tamamını silmek için, mesaj gelen kutunuzda konuşmanın üzerine basılı tutun ve Sil'i seçin.
Uyarı: Bir mesajı veya konuşmayı gelen kutunuzdan sildiğinde, söz konusu mesaj veya konuşma sildiğiniz kullanıcının gelen kutusundan silinmez. Gönderilen veya alınan mesajları bir arkadaşınızın gelen kutusundan silemezsiniz.

Mesajları veya bir konuşmayı nasıl silerim?


mesajlaşmadaki bir ve daha fazla mesajı silmek için Ana sayfanızın sol tarafından Mesajlar'a tıklayın ve içinden mesaj silmek istediğiniz mesajı açıyoruz. işlemler  menüsünden, "Mesajları Sil..." seçeneğini seçiyoruz.
Silmek istediğiniz mesajları seçmek için kutuları işaretleyin ve Sil'e tıklayın.

işlemler menüsünden "Konuşmayı Sil..." seçeneğine tıklayarak bir konuşmanın tamamını silebilirsiniz. Bu konuşmanın sizdeki kopyasını sildiğinizde geri alamayacağınızı unutmayınız.

Uyarı: Bir mesajı veya konuşmayı gelen kutunuzdan sildiğinde, söz konusu mesaj veya konuşma sildiğiniz kullanıcının gelen kutusundan silinmez. Gönderilen veya alınan mesajları bir arkadaşınızın gelen kutusundan silemezsiniz.

Facebook Mesajları Nasıl Silinir
Facebook Mesajları Nasıl Silinir

çark simgesine tıklayın ve açılan menüden “Pencereyi Temizle” seçeneğine tıklayın. Bu şekilde sohbet penceremiz temizlenmiş olursunuz. Ancak bu işlemi yaptığımızda sadece sohbet penceresi temizlenir Mesaj geçmişimiz komple silinmiyor.

Facebook Mesajları Nasıl Silinir
Facebook Mesajları Nasıl Silinir

Facebook sohbet geçmişinizi komple temizlemek için; Facebook  mesaj sekmesine tıklayın ve Açılan pencereden “Tümünü Gör” butonuna tıklayın.

Facebook Mesajları Nasıl Silinir
Facebook Mesajları Nasıl Silinir

yazıştığınız kişinin yazılarını silmek istiyorsanız o mesajlaştığınız arkadaşınızı seçiyor “İşlemler” sekmesine tıklıyor, “Konuşmanyı Sil” sekmesine tıklıyoruz ve bu işlemi konuşma geçmişini silmek istediğiniz diğer kullanıcılarıda uyguluyoruz.

Facebook Fast Delete Messages

isimli Google Chrome eklentisi, sosyal ağ profilinizdeki tüm mesajları ve konuşma geçmişlerini tek tıkla silmenizi imkan sunuyor.

Facebook Mesajları Nasıl Silinir
Facebook Mesajları Nasıl Silinir

Eklentiyi chrome tarayıcınıza kurduktan sonra Facebook mesajlarınızın olduğu sayfaya gitmelisiniz. Gitmek için linke tıklayın. Burada "Yeni Mesaj" sekmesinin yanına yerleşen "Delete All/Hepsini Sil" butonuna tıkladığınız takdirde varolan tüm iletileri tek tıklama ile silebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: