11 Ağustos 2014 Pazartesi

Facebook'ta Benimle Kimler İletişim Kurabilir?


Facebook'ta benimle kimler iletişim kurabilir? veya Facebook arkadaşlık isteği sınırlandırabilir veya kapatabilirmiyiz?

Facebook'ta arkadaşlık isteklerine sınırlama, kısıtlama getirebilirsiniz ama arkadaşlık isteğini tamamen kapatamazsınız. Arkadaşlık isteğini "herkes" ve "Arkadaşlarımın arkadaşları" adı altında 2 seçenek vardır ve bunun dışında bir seçenek yoktur.

Şimdi bu seçenekleri nasıl en kısa şekilde uygularız sırası ile resimli bir şekilde anlatarak size ifade etmeye çalışacağım. Size arkadaşlık isteğini kısıtlama alternatif yollar var yalnız ben size dediğim gibi en kısa ve en hızlı yöntemini göstereceğim. Sırası ile şimdi nasıl yapacağımıza geçelim.
Facebook sayfasına giriş yapıyoruz ve sağ üst köşede kilitli anahtar simgesine tıklıyoruz. Açılan menüde benimle kimler iletişim kurabilir seçeneğinin yanındaki aşağı ok simgesine tıklıyoruz ve açılan menüde kimlerin mesajlarının gelen kutusuna düşmesini istiyorum seçeneğinde iki seçenek vardır birincisi temel filtreleme: tavsiye edilen ağırlıklı olarak arkadaşların ve tanıyor olabileceğin kişiler seçeneği ikinci seçenek ise mutlak filtreleme; Ağırlıklı olarak arkadaşları - tanıyor olabileceğin diğer kişilerin mesajlarını kaçabilirsin yani bu seçenek ile sizde ekli olmayan kişilerin rahatsız edici mesajlarından kurtarabilirsiniz.

Facebook'ta size arkadaşlık isteği kimler gönderebilir bunun için yine aynı ekranda "Benimle arkadaşlık isteği gönderebilir?" seçeneği altında "herkes" seçeneğini yanındaki aşağı ok işaretine tıklayın ve açılan menüde iki seçenek var "herkes" seçeneği herkesin size arkadaşlık isteği gönderebileceği ve sınırlama olmadığı, İkinci seçenek "Arkadaşlarımın Arkadaşları" seçeneği bu seçenek ise herkes size arkadaşlık isteği gönderemiyecek sadece sizde ekli arkadaşlarınızın arkadaşları ve tanıdıkları size istek gönderebilir.

facebookta arkadaşlık isteği engelleme nasıl yapılır
facebookta arkadaşlık isteği engelleme

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: