11 Ağustos 2014 Pazartesi

Foursquare Hesap Kapatma "Hesap Silme" Nasıl Yapılır?



Foursquare uygulaması ülkemizde giderek popüler oldu ve milyonlarca kullanıcıya sahiptir ve konum tabanlı sosyal ağ sitesidir. Foursquare uygulamasını kullandıktan sonra hesabını kapatmak, silmek isteyen kullanıcılar var ve ben size Foursquare hesabını kalıcı olarak kapatmayı "silmeyi" isteyen kişilere yardımcı olmaya çalışacağım.

Foursquare; uygulama üzerinden hesap silmenize izin vermiyor ve bu nedenle windows yüklü herhangi bir bilgisayarınızdan www.foursquare.com adresine giriş yapıyoruz. Ardından Foursquare.com'a giriş yaptıktan sonra menüden "Ayarlar" sekmesine tıklıyoruz ve Foursquare'de Ayarlar sekmesini bulamayanlar için size resimli olarak anlatmaya çalışacağım.


Foursquare Hesap Kapatma
Foursquare Hesap Kapatma


Foursquare ana sayfasında sağ üst menüde açılır menüye tıkladınız açılan menüde ayarlar seçeneğine tıklıyoruz ve sonra açılan sayfanın sağ taraftaki menüden "Privacy Settings" Gizlilik Ayarları bağlantısına tıklıyoruz. Bağlantı sizi gizlilik ayarları sayfasına yönlendirecektir ve sayfanın alt kısmına giriyoruz. Sayfanın en altında bulunan "delete your account." Hesabınızı silmek istiyor musunuz bağlantısına tıklıyoruz. Hesabınızı silmek istiyor musunuz tıkladığınız bağlantı sizi son aşamanın son sayfaya yönlendiriyor. Bu yönlendirildiğiniz sayfanın en altına inerek "Delete Account" Hesabı Sil butonuna tıklıyoruzsunuz.

Foursquare hesap kapatma, silme işlemi bu şekilde yapılmaktadır. Size dediğim gibi akıllı telefonarınızdaki Foursquare uygulamasından silme, kapatma işlemini yapamıyoruz. 

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: