18 Ağustos 2014 Pazartesi

Hotmail ve Outlook Hesabı Nasıl Açılır?


Microsoft'un ücretsiz e-posta hizmetleri Hotmail ve Outlook'tur.
Microsoft hesabınız sizin seçtiğiniz bir kullanıcı adı@hotmail.com veya kullanıcı adı@outlook.com isimli bir e-posta hesabı alabilirsiniz.
Hotmail ve Outlook hizmetleri Türkçe ve ücretsizdir.

Microsoft Hotmail ve Outlook hesabı nasıl açabiliriz. Size bu konuyu resimli olarak nasıl yapabileceğimi sırası ile anlatalım.

Hotmail ve Outlook kullanımı kolay, düzenli, hızlı ve net bir tasarımı var ve Hotmail ve Outlook sohbetlerinizde, sevdiklerinizle ve arkadaşlarınızın fotoğraflarıyla, Tweet'leriyle, instagramıyla ve Facebook güncelleştirmeleriyle hayat bulursunuz.

Hotmail ve Outlook e-postaları ile OneDrive üzerinde yerleşik olan ücretsiz Word, Excel ve PowerPoint web uygulamalarına ve 15 GB ücretsiz bulut depolama alanına sahip olursunuz. Hotmail ve Outlook e-posta bilgilerinizin kontrolü sizdedir.

Hotmail ve Outlook size sınırsız depolama alanı ve daha az gereksiz posta imkanı sunar; bilgisayarınızda, Mac'inizde, akıllı telefonunuzda ve tabletinizde ve ipadlerinizde bir çok platformda çalışır.

Hotmail ve Outlook e-posta hesabını nasıl alırız? Şimdi sırası ile resimli olarak yapalım?

Hotmail, Outlook ve Outlook.com.tr hesabını almak için site adresine tıklıyoruz veya www.outlook.com sitesine giriş yapınız.

Karşınıza outlook ve hotmail hesabı açma ekranınız gelecektir. Bu ekrandaki bilgileri sırası ile dolduruyoruz.

outlook Hesap Aç kaydol
outlook Hesap Aç

Hotmail ve Outlook kayıt olmak için kırmızı ile çizili içindeki şimdi kaydolun seçeneğine tıklıyoruz.

outlook indir
outlook Kaydol
Hotmail indir
Hotmail Kaydol

Bu ekranda adınızı, soyadınızı, kullanıcı adınızı belirliyonuz, parolanızı, ülke, posta kodu ve doğum tarihinizi yazınız.

email aç
hotmail açma

Cinsiyet, ülke kodu, telefon numaranızı ve diğer e-posta adresinizi yazınız. bu ekrandaki telefon ve diğer e-posta bilgisini doğru girmelisiniz. Nedeni ise yarın e-postanız çalınırsa veya unutursanız şifrenizi bu telefon ve diğer e-posta bilgileri ile kurtarabilirsiniz.

hotmail aç
hotmail açma

Bu ekranda ise gerçek bir insan mı robot mu onun için resimdeki yazıyı boşluğa yazıp ardından hesap oluşturun butonuna basıyoruz.

hotmail ac
hotmail açma

Artık Hotmail veya Outlook uzantılı bir e-posta hesabı oluşturmuş oluyorsunuz.
Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: