15 Kasım 2014 Cumartesi

facebookta sayfadan çıkma



facebook sayfadan ayrılma

facebook sayfadan çıkma


Facebookta üye olduğunuz Sayfalardan çeşitli sebeplerden dolayı çıkmak istediğinizde üye olduğunuz Sayfadan çıkış yapabilirsiniz.

Facebook'ta milyonlarca sayfa vardır. Sayfaların bazılarına kendi isteğimizle katılırken bazılarına istemsiz bir şekilde katılabiliyoruz.  Sayfalara istem dışında beğendiğimiz ya da katıldığımız sayfalar hesabımıza bulaşmış bir virüsle olabileceği gibi akıllı telefonlardan yanlışlıkla tıklama ile de olabilir. Sayfadan ayrılmak için yapmanız gerekenler sırası ile yapmanız gerekenleri resimli şekilde yazımızın devamında anlatalım.

Bir sayfadan ayrılmak için veya beğendiğin sayfanın beğendin butonuna beğenisini kaldırabilirsiniz. Beğenmekten vazgeç'i tıkladığınızda sayfadan çıkmış olursunuz, yani sayfa üyeliğiniz sona ermiş olur. İstediğiniz zaman tekrar o sayfayı beğenebilirsiniz.

Facebook'ta bir sayfanın beğenisini kaldırdığınızda o sayfadan çıkmış olursunuz ve artık o sayfadan size haber gelmeyecektir.







facebook sayfadan çıkma mobil

Mobil cihazlarda ise kaldırmak istediğiniz sayfanın yazısı üzerine tıklayın ve sizi sayfa ana sayfasına getirecektir. Siz burada beğen yazını ve ikonunun olduğu yere tıklayın. Açılan menüde beğenmekten vazgeç seçeneğine tıklayın ve artık size o kaldırdığınız sayfadan mesaj gelmeyecektir.

 


 

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: