3 Kasım 2014 Pazartesi

viber kurulumu nasıl yapılır? viber nasıl kullanılır resimli anlatım




viber nasıl kullanılır resimli anlatım


Viber nedir?

Viber, Bilgisayar, tablet ve akıllı telefonlarda "ios, android, Windows phone, Bada, Nokia ve blackberry" tabanlı akıllı telefonlarda, uygulamanın yüklü olduğu herkesle bedava mesajlaşmayı ve sesli görüşmeyi sağlayan uygulamadır.


viber kurulumu nasıl yapılır

viber kurulumu resimli anlatım

Viber uygulamasına tıklayın.
Açılan viber hoşgeldin ekranında "devam" butonuna tıklayın.
Viber gelen ekranında ülke seçimi ve telefon numaranızı girin ve devam butonuna tıklayın.

      

Ardından telefon numaranızın doğrumu ekranı gelecek ve siz bu ekrandan telefon numaranız doğru ise "tamam" seçeneğine tıklayın değilse düzenleye tıklayarak numaranızı tekrar girebilirsiniz.

    

Telefon numaranızı girdiniz ve tamam butonuna tıkladığınızda kod sayfası gelecek bu ekranda otomatik onay kodu gelir. Yada mesaj gelecektir telefonunuza siz bu mesajdaki kodu yazın. Mesaj gelmediği durumda ise "arama almak için buraya tıklayın" butonuna tıklayın.

    


    

Kodu girdiniz ve viber'e giriş butonuna tıklayın.

  

Viber ekranı gelecek burada "oluştur" butonuna tıklayın ve gelen ekranda rehberinizde kayıtlı viber kullanıcıları belirecektir. Yine bu ekranda da "oluştur" butonuna tıklayın.

   

Son olarak ise telefonunuzun rehberindeki viber kullananlar listelenecektir. Artık istediğiniz kişi ile mesajlaşabilirsiniz.

Viber uygulaması ile ücretsiz arama, mesajlaşma ve görüşme yapabilir, Arkadaşlarınızla hiçbir ücret ödemeden cep telefonu ile görüşebilirsiniz. Ayrıca isterseniz uygulamayı bilgisayarınızdan da kullanabilir ve cep telefonunuz ile senkronize ederek hiçbir ekstra işleme gerek olmadan bilgisayar uygulaması ile kullanabilirsiniz.
 

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: