22 Kasım 2014 Cumartesi

sony xperia z2 hard format nasıl atılır


Sony Xperia Z2 Hard Format Atma

sony xperia format atma







Sony Xperia Z2 hard format atmak için birden fazla yöntem vardır. Sony Xperia Z2 hard format atmak için sıfırlama düğmesi ile fabrika ayarlarına sıfırlama, ayarlar menüsü üzerinden sıfırlama ve bilgisayar yardımı ile sıfırlama yapabilirsiniz


sony xperia z2 hard reset nasıl atılır

sony z2 sıfırlama

Yöntem 1

Ayarlar menüsünü kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlama cihazınızı açabildiğiniz durumda en idealidir.

Sony Xperia z2 telefonunuzda "Ayarlar" menüsüne gidin ve Ardından "Yedekle ve Sıfırla" seçeneğini tıklayın.
Gelen ekranda "Fabrika Ayarlarına Sıfırla" seçeneğini tıklayın ve gelen menüden "Telefonu Sıfırla" seçeneğini tıklayın. Son aşama olarak "Herşeyi Sil" seçeneğine tıklıyoruz.

Sony Xperia z2 telefonunuz 2-3 dakika bekledikten sonra artık ilk aldığınız gibi olacaktır. Sony Xperia z2 Telefonunuz yeniden başlatılacaktır ve sıfırlama işlemi başarı ile tamamlanmış olacaktır.

Telefon fabrika ayarlarını yeniden oluştururken bir müddet bekleyiniz.
Telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.


Yöntem 2





Sony Xperia z2  bu yöntem fabrika ayarlarına sıfırlama yapabilirsiniz. en kolay yöntemidir.

Sony Xperia z2  MicroSD kart yuvasının kapağını açın ve ufak bir kırmızı buton göreceksiniz. Bu buton yani reset butonuna zarar vermeyecek şekilde kalem ve benzeri bir şey ile kısa bir süre basın ve telefonunuz sıfırlanacaktır.


Yöntem 3

Sony Xperia z2 Bilgisayar ile fabrika ayarlarına sıfırlama yapabilirsiniz. Sony Xperia z2 bu yöntem ile sıfırlama yapabilirsiniz.

Ilk başta bilgisayarınıza "Sony PC Companion" programını indirin ve kurun. Sony PC Companion programı kurduktan sonra Sony Xperia z2 telefonunuzu programı kurduğunuz bilgisayarınıza USB kablo ile bağlayın.

Ardından Sony PC Companion programını çalıştırın "Support (Destek)" seçeneği tıklayın ve ardından "Software Update (Yazılım Güncelleştirmesi)" seçeneğine tıklayın. Sonra "Start (Başlat)" seçeneği tıklayın ve son olarak gelen ekranda "Factory Reset (Fabrika Ayarlarına Sıfırlama)" seçeneğini tıklayın.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: