26 Aralık 2014 Cuma

lg g3 format nasıl atılır



lg g3 hard reset nasıl atılır


Hatırlatma; Lg g3 akıllı telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Sebebi format atma işlemi, telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. Telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. Telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

Telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, telefonda kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.



Bu yöntem ile telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Lg g3 akıllı telefonunuzun açın ve "Uygulamalar" ikonuna tıklayın. "Ayarlar" menüsüne gidin. Ardından hesaplar sekmesinde “Yedekle ve Sıfırla” Ardından “ Fabrika Verilerine Sıfırla ” seçeneğine tıklayın. Yeni açılan menüde "Telefonu sıfırla" Son adım olarak ise “Her şeyi Sil” seçeneğine tıklayın. Son olarak uyarı gelecek ve "evet" diyerek fotmatlama başlayacaktır.

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
Telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

Hatırlatma; Format öncesinde telefonunuz ile bağladığınız Google hesabınızı, format sonrasında da tekrar bağlayarak Google Play Store üzerinden, format atmadan önce yüklediğiniz tüm uygulamalarınızı sol menüdeki uygulamalarım bölümünden hepsini topluca indirebilirsiniz. Tek tek uygulama arama ile uğraşmazsınız.

 

 





2 YÖNTEM



Telefonu kapatın. Ses kısma ve power düğmesine basılı tutarak telefonu açın ve LG logosunu görününce ses kısmaya basılı tutmaya devam ederek power düğmesinden çekip tekrar power düğmesine basınız. Hatırlatma: püf noktası powerden elinizi çekip tekrar basmaktır.

Lg g3 Ses kısma ve açma düğmeleri ile ilerleyerek power ile seçim yapabileceğiniz ekranda karşınıza çıkan talimatlarda ekrana format Atılsın mı gelince Ses Kısma Tuşu işe Yes – Evet seçeneği seçin ve güç tuşuna bir kez basın.
ikinci onay ekranında da bir üstteki seçenek aynen uygulanır ve cihaz sıfırlama işlemi başlamış olacaktır.






Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: