30 Aralık 2014 Salı

telefonda slayt yapma


telefonda slayt programı


Akıllı telefon ve tabletlerinizde slayt hazırlamak hiç bu kadar hızlı ve güzel olmamıştı. Cihazınızda slayt hazırlamak için sosyal ağlarda paylaştığınız resimler ile yada telefonunuzdaki fotoğraflar ile slayt "sunu" hazırlayabilirsiniz.

instagramda slayt yapma

facebook slayt yapma

instagramda özel anlarınızı fotoğraflayarak özel filtrelerle çevrenizle paylaşabildiğiniz ekxtra bir uygulama vardır. instagram fotoğraflarınızı daha dikkat çekici hale getirebileceğiniz birçok uygulama mevcuttur. instagram fotoğraflarınızı resimlerinize yazı yazma uygulamasını paylaşmıştık. Şimdiki uygulamamız ise Flipagram Josh Feldman ve Raffi Baghoomian tarafından bir yan proje olarak tasarlanan Flipagram sayesinde fotoğrafları seçip, sıralıyoruz. Slayta ekleyebildiğimiz müzikle de fotoğrafları daha çekici hale getirebiliyor, bu slaytları e-posta yoluyla ya da Facebook ile YouTube’da Paylaşabilirsiniz.

Ilk olarak Flipagram uygulamamızı indiriyoruz. Flipagram uygulaması ile Instagram, Facebook, Twitter, YouTube, Vine, Tumblr, Email, Text, Pinterest, WhatsApp veya LINE gibi sosyal popüler ağlarda hazırladığınız slaytları paylaşabilirsiniz.

Hatırlatma: Uygulamayı Android, ios ve windows phone cihazlarda ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
instagram, facebook ve diğer sosyal ağlar ile slayt hazırlama işlemini bu uygulama ile kolaylıkla yapabilirsiniz.

Flipagram uygulamasını indirmek için indirmek istediğiniz platform ikonuna tıklayın.

    

Flipagram Tablet ve akıllı telefonunuzla yakaladığınız tüm harika hikayeleri anlatmanın en güzel yoludur! Flipagram fotoğraflarınızı dilerseniz müziklerle eğlenceli kısa videolar hazırlayabilirsiniz.


Flipagram uygulamayı cihazınıza yükledikten sonra slayt gösterisi haline getirmek istediğimiz fotoğrafları seçiyoruz "Fotoğraf galerisinden, albümlerden, Facebook veya Instagram'dan fotoğraf seçin." ve slayt gösterimizi hazırlıyoruz. Hazırladığınız slayt gösterilerine müzik ekleyebilirsiniz. Aynı zamanda zamanlamayı ayarlayın, havalı filtreler ve metinler koyarak hikayenizi anlatın. Flipagram'da veya Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp ve diğer sosyal ağlarda paylaşabilirsiniz.

Flipagram uygulamayı 3 kolay adımda fotoğraf seç, Oluştur ve paylaşın.

  

  

Flipagram Özellikleri

+ Fotoğraf ekleyin
+ Popüler müzik kliplerini ücretsiz kullanın
+ Instagram veya Vine için otomatik zamanlama
+ 15 göz alıcı filtre ile tarz sahibi olun
+ Cool Selfie kamera modu
+ Beğenme ve yorum alın
+ Takip edebileceğiniz arkadaşlar bulun
+ İlgi çekici hareketlerin bildirimleri
+ Kullanıcıları, #hashtag'leri ve editörün seçtiklerini keşfedin
+ Her flipagram'ın gizliliğini kontrol edin
+ Tüm favori uygulamalarınızla kolay paylaşın.

Flipagram uygulaması devamı geliştirlmektedir ve kendi alanında en iyisi diyebilirim. Flipagram size telefon ve tabletlerde slayt hazılamayı çok hızlı ve rahat şekilde yapmanıza imkan veren uygulamadır.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: