16 Aralık 2014 Salı

samsung wave 3 hard format atma




samsung wave 3 hard reset


Hatırlatma; Telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Sebebi format atma işlemi, telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. Telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, ve sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. Telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

Telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, telefonda kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.

Fabrika ayarlarına geri dönerek sadece verilerinizi sıfırlamak istiyorsanız yapacağınız işlem tuş bölümüne girerek *2767*3855# tuş kombinasyonunu yapmak olacaktır. Ardından "just wait a moment the phone will be reset" yazacak ve telefonunuz format atmaya başlayacaktır bu sırada kesinlikle telefonu kapatmaya ve bataryayı çıkarmamaya çalışınız. Bu şekilde formatlama yaptığınızda samsung bada 2.0 otomatik olarak yüklenir.

 

Diğer yöntem telefonunuzdan

menü- ayarlar- genel- sıfırla-fabrika ayarlarına dön diyerek formatlama yapabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: