26 Şubat 2015 Perşembe

casper via v8c format



casper via v8c fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer casper via v8c fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olunuz.


casper via v8c telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.

Hatırlatma; casper via v8c telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapınız. Nedeni format atma işlemi, casper via v8c telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. casper via v8c telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. casper via v8c telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

casper via v8c fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

casper via v8c telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda casper via v8c telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, casper via v8c kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. casper via v8c yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

casper via v8c satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz yada Google hesabınızı değiştirmek için format atabilirsiniz.

1. Yöntem:

casper via v8c fabrika ayarlarına nasıl dönülür

Bu yöntem ile casper via v8c telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.

casper via v8c telefonunuzun açın ve menüden "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. Ardından gelen ekranda “Yedekle ve sıfırla” tıklayın ve gelen ekranda  “Fabrika veri sıfırlaması” seçeneklerine basıyoruz. Ardından "Telefonu sıfırla" butonuna tıklayın. Son adım olarak "Her şeyi sil" seçeneğine tıklayarak sıfırlama işlemi başlayacaktır.
Telefon sıfırlama işlemi için kapanır ve sıfırlanmış olarak yeniden başlar. Kurulumu yaparak cihazı yeniden kişiselleştirebilirsiniz

2. Yöntem:

Bu yöntem casper via v8c telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. casper via v8c telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.

Ilk başta casper via v8c telefonu kapatın.
Yapılması Gereken Tuş Kombinasyonu: Ses Açma Tuşu + Ses Kısma Tuşu + Açma-Kapama(Kilit) Tuşuna basın.
casper via v8c onarma moduna geçecek ve dokunmatik çalışmayacaktır.

Açılan format atma menüsüdür ve “Ses açma ve kısma” tuşları ile bu menüdeki seçenekler arası gezebilir. “Güç” tuşu ile de seçiminizi onaylayabiliriz.

Açılan menüden “Wipe Data/Factory Reset” seçeneğine “Güç” tuşuna basarak onaylayın.

Gelen ekranda “Yes / delete all user data” seçeneğine seçip onaylıyoruz.

Yes / delete all user data telefon sıfırlama işlemini otomatik olarak yapar ve başa dönersiniz.

Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. Sizi tekrar "recovery" menüsünün başına getiriyor. Gelen ekranda “Reboot system now” seçeneğine basıp telefonu yeniden açılacaktır.

casper via v8c açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.
Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. casper via v8c telefonunuz açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.

Hatırlatma; Format öncesinde telefonunuz ile bağladığınız Google hesabınızı, format sonrasında da tekrar bağlayarak Google Play Store üzerinden, format atmadan önce yüklediğiniz tüm uygulamalarınızı sol menüdeki uygulamalarım bölümünden hepsini topluca indirebilirsiniz. Tek tek uygulama arama ile uğraşmazsınız.

Bilgilendirme: “Wipe cache partition” seçeneğini işaretleyerek cihazınızın ön belleğinde bulunan dosyaları temizleyebilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: