18 Şubat 2015 Çarşamba

iphone 6 internet paylaşımı nasıl yapılır


iphone 6 modem olarak kullanma resimli anlatım

iphone 6 internet paylaşımı ayarları


iphone 6 telefonunuzun Hücresel veri bağlantınızı paylaşıma açmaısınız, bu özellik geçerli telefon planınızda etkinleştirilmelidir. Hücresel veri bağlantısı telefon hattınızdan veri kullanacağından ancak ekstra ücrete tabidir.
iphone cihazınızdan başka bir aygıt üzerindeki paylaşılan bir bağlantıyı kullandığınızda, bu aygıt hücresel veri planınızdan verileri kullanır.

Hatırlatma; iphone 6 ve 6 plus ile wifi paylaşmada en fazla 5 cihaza kadar internete bağlanabilirsiniz.  iphone 6 ve 6 plus Wifi paylaşımının eksi tarafı ise şarj hızlı bitmesidir. Iphone 6 ve 6 plus kullanıcıları bu durumlara dikkat etmelisiniz.

iphone 6 ve 6 plus telefonu kişisel erişim noktası "hotspot yapma" seçeneği aktif olduğunda, telefonun internet bağlantısını diğer cihazlarla Wi-Fi yada kablo aracılığıyla paylaşanıza imkan sunmaktadır.

iPhone 6 ve 6 plus cihazınız varsa ve telefona bağlı olan bir internet paketine sahipsiniz. iphone cihazınız ile diğer cihazlara internet paylaşabilirsiniz.

iPhone telefonunuzda da modem olarak tanımlayıp internet bağlantısını kolaylıkla kablolu yada wifi olarak paylaşma imkanı sunmaktadır.

iPhone 6 ve 6 plus "Ayarlar" seçeneğine tıklayın. ayarlar ekranında "hücresel" seçeneğine tıklayın. "Hücresel veri" ve "3G’yi Etkinleştir" seçeneklerini aktif ediyoruz. bu işleme kadar telefon internet paket kullanımını aktif ettik.

 



Şimdi internet paketinizi nasıl paylaşacağınızı anlatalım.

telefonunuzda Ayarlar menüsüne tıklayın ve Ayarlar menüsünde Kişisel Erişim Noktası seçeneğine tıklayın.

 


Kişisel erşim noktası kapalı ise uyarı ekranı gelecek siz burada "Aç: Wi-fi ve bluetooth" seçeneğini seçin. Ardından açılan ekranda "Kişisel Erişim Noktası" seçeneğini aktif edin.

  

Kişisel Erişim Noktası seçeneğine tıkladığınızda gelen ekranda Kişisel Erişim Noktası seçeneğini aktif edin.

Kişisel Erişim Noktasıekranında "Wi-Fi Parolası" seçeneğine tıklayın. Bu işlemde wi-fi şifresi/parolası oluşturmalısınız. kişisel erişim noktasına Wifi şifresi oluşturmanız kesinlikle önemlidir. Şayet şifre oluşturmazsanız başkaları sizin internetinizi kaçak bağlanabilir.

Şimdi ise internete bağlanacağınız cihaz ile iPhone eşleştirin ve belirlediğiniz şifreyi girin.

Bilgisayar, tablet yada bağlanmak istediğiniz telefonu iPhone’a bağlanmak istiyorsanız, o cihaz üzerinden kablosuz ağları aratın. Aramada iPhone’ununuzun adı çıkacak ve siz Kablosuz ağ listesinde gördüğünüz iPhone’a tıklayın. iPhone’da oluşturduğunuz Wi-Fi şifresi/parolasını girin.

iphone 6 ve 6 plus telefonunuzun kişisel erişim noktası nasıl yapılır videoyu izleyerek yapabilirsiniz.


iphone 6 hotspot nasıl kullanılır

iphone 6 internet ayarları

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.


Hiç yorum yok: