19 Şubat 2015 Perşembe

lg g3 modem olarak kullanma resimli anlatım



lg g3 internet paylaşımı nasıl yapılır

lg g3 hotspot nasıl kullanılır


Lg g3 telefonunuzun hotspot yapark internet bağlantınızı tablet, bilgisayarınız yada başka bir cihaz ile paylaşabilirsiniz.

Lg G3 hotspot olarak kullandığınızda internet bağlantısını diğer cihazlarla Wi-Fi aracılığıyla paylaşabilirsiniz. hotspot yapabilmeniz için lg g3 telefonunuzun interneti ayarlamanız gerekmektedir.

Günümüzde gelişmiş akıllı telefonlarda olduğu gibi Lg G3 telefonunuzda da modem olarak hotspot aracılığı ile tanımlayıp internet bağlantısını kolaylıkla kablolu yada kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.

Lg g3 Hücresel veri bağlantınızı paylaşmak için il olarak açmanız gerekiyor. telefonunuzda kullandığınız operatörünüz veri kullanımına göre ancak ekstra ücret alabilir yada internet paketiniz varsa paketinizden düşecektir.

Lg g3 telefonunuzdan hotspot açarsanız telefon şarjınız daha çabuk biter.

Lg G3 telefonunuzun hotspot yaparak istediğiniz cihazla paylaşabilirsiniz. Ayrıcı paylaşımlarınızı Hotspot ayarlarınızı düzenleyerek kendinize özel şifreler belirleyebilirsiniz. Telefonunuzdan hotspot paylaşımlarınızı güvenli şekilde yapabilirsiniz.

Şimdi hotspot  ile telefonunuzdan internet paylaşma nasıl yapılır sırası ile anlatalım.

Lg g3 telefonunuzun mobil internetini açmak için telefonunuzun üst kaydırma çubuğunu aşağı doğru çekin ve “veri” seçeneğini aktif hale getirin.



Lg G3 telefonunuzun “Uygulamalar” simgesine tıklayın ve menüden “Ayarlar” simgesine tıklayın. Ardından ayarlar seçeneği içinde “İnternet paylaşımı & Ağlar” seçeneğine tıklayın.

  


Ardından “Wi-Fi hotspot” seçeneğini aktif edin ve Wi-Fi hotspot yazı üzerine tıklayın. Açılan ekranda "wifi bağlantı noktasını ayarla" seçeneğine tıklayın. Wifi bağlantısını ayarla seçeneği altında "Ağ SSID" altındaki kutucuğu ağ paylaşım ismi yazın. Güvenlik kutucuğunda isterseniz şifre yok diyebilir ama bu önerilmez isterseniz wpa2 psk seçili şifre bölümüne en az sekiz karakter olacak şekilde şifre belirleyin.

Son olarak kaydet butonuna tıklayın. Wifi hotspot alanında "zaman aşımı" burada süre belirleyebilirsiniz yada süre sınırı koymazsınız. zaman aşımı seçeneğine tıkladığınızda 5 dak, 10 dak, 15 dak, 30 dak ve asla zaman aşımına uğrama seçeneçeneklerinden birini seçin.

  
 


Bu menüde yapılandırmayı yaparak “Kaydet” ile devam edin.

Lg g3 ile hotspot paylaşımında bağlanacak cihazın Wi-Fi’yı etkinleştirin. Bağlanmak istediğiniz cihazdan kablosuz Wi-Fi ağları listesini bulun ve girdiğiniz şebeke ismini seçin. Seçtiğiniz wifi bağlantısını tıklayın ve şifre belirlediyseniz yazın yoksa tamam butonuna basarak telefonunuzun internetine bağlantı kurun.

Yukardaki sırası ile anlattığım işlemlerden ayarları yapabilirsiniz. Bu  yukarda anlattığım işlemleri kaydettiğinizde bir daha erişim noktasını açmak istediğinizde telefonun üst kaydırma menüsünü indirerek “Erişim Noktası” seçeneğini aktif hale getirebilirsiniz.

 

Lg g3 telefonunuzda ilk olarak kaydırma çubuğundan veri seçeneğini aktif ettiniz. Ardından hotspot özelliğini açıp ayarlarını girdikten sonra kaydet diyerek işlem tamamlanmıştır.

How to Use the LG G3 as a Personal Hotspot

lg g3 wifi modem olarak kullanma

Not; Lg G3 telefonunuzdan wifi paylaşmada en fazla 8 cihaza kadar yüksek hızda internete bağlanabilirsiniz.

Lg g3 bu şekilde mobil internetiniz paylaşabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşılmayan Bilgi Bilgi Değildir.

Hiç yorum yok: