13 Şubat 2015 Cuma

huawei vision u8850 format


huawei u8850 vision fabrika ayarlarına döndürme

huawei vision u8850 format atma



huawei u8850 vision fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer huawei u8850 vision fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olunuz.

huawei u8850 vision telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.

Hatırlatma; huawei u8850 vision telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapınız. Nedeni format atma işlemi, huawei u8850 vision telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. huawei u8850 vision telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. huawei u8850 vision telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

huawei u8850 vision fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

huawei u8850 vision telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, Ekran kilit desenini unutmak ya da bloke etmek, uygulama veya açılma hatalarında huawei 8850 vision telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, huawei u8850 vision kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. huawei u8850 vision yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

huawei u8850 vision satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz yada Google hesabınızı değiştirmek için format atabilirsiniz.

1 YÖNTEM

huawei vision u8850 hard format




huawei vision u8850 telefonunuzu kapatın.
telefon kapalı iken "Sesi Azalt + Sesi Yükselt + Power güç" düğmelerine aynı anda basılı tutarak telefonu açın ve ünlemli android robotu geldiğinde home tuşuna basınız.
Karşınıza Recovery mode ekranı açılacaktır.
Ses kısma düğmesi yardımıyla Select the wipe data / factory reset üstüne gelin ve geri düğmesine basın. Geri düğmesi onayla düğmesidir.
Ardından gelen ekranda Ses azalt tuşu yardımıyla Yes delete all user data üstüne gelin geri tuşuna basın ve format işlemi tamamlanana kadar bekleyin.
Format işlemi tamamlandıktan sonra Reboot system now seçili geri düğmesine basın.
Artık telefonunuz formatlanmış olacaktır.
Ardından dil ve diğer ayarları yönergeleri takip ederek kurabilirsiniz.

2 YÖNTEM

huawei vision u8850 factory reset

huawei u8850 vision fabrika ayarları

Huawei U8850 Vision telefonunuz, sık sık donuyor, sürekli kasma yapıyor, ağır çalışıyor yada herhangi bir sebep olmadan format atmak istediniz.
Format işlemi telefonunuza sonradan yüklenmiş tüm veri ve uygulamaları sileceğinden format atmadan veri yedeği alın.

Fabrika ayarlarına almak için kullanabileceğiniz yöntem telefon menüsüne ulaşabiliyor olmanız gerekir. Menüye girin ve Ayarlar seçeneğine tıklayın. ayarlar içinde Gizlilik seçeneğine tıklayın.
Ardından Telefonu sıfırla ve yeni ekranda Fabrika verilerine sıfırla seçeneğine tıklayın ve son olarak Her şeyi sil yörüngesini izleyip onay vermeniz durumda telefonunuz formatlama işlemi başlar.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: