10 Şubat 2015 Salı

ipad 2 format


apple ipad 2 format

ipad 2 fabrika ayarlarına döndürme


Hatırlatma; Apple ipad 2 tabletinize format atmadan önce ilk yapmanız gereken tabletinizdeki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Sebebi format atma işlemi, Tabletinizi fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. Tabletinizdeki Resimlerinizi, Videolarınızı istediklerinizi yedekleyiniz. Tabletin şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

Tabletiniz yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda tableti fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, tabletteki kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.

1 YÖNTEM

Apple ipad 2 tableti açın ve "Ayarlar" ikonuna basın. Ayarlar ekranında "Genel" seçeneğine tıklayın. Genel seçeneği altında "Sıfırla" seçeneğine tıklayın.

Sıfırla seçeneğine tıkladığınızda iki şekilde sıfırlama yapabilirsiniz. Ben size iki yöntemide anlatacağım.







Hatırlatma; "Tüm ayarları sıfırla" Tüm Ayarları Sıfırla seçeneği ile sıfırlama yaparsanız. Tabletteki bütün ayarlar yeniden oluşturulacaktır, fakat tabletteki müzik parçaları, video klipler, takvim randevular ve not defteri gibi vs., silinmeyecektir.

"Tüm Ayarları Sıfırla" seçeneğine basın. Açılan ekranda altta "Tüm Ayarları Sıfırla" basın.

Son olarak size "Tüm Ayarları Sıfırla" seçeneğine basın.

Apple ipad 2 tableti tekrar başlayacaktır. PIN-kodunuzu girin, ve Tamam'a basın.









Hatırlatma; "Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil" seçeneği ile sıfırlama yaparsanız, hem ayarlar hem de müzik parçaları, video klipler, takvim randevuları, vs. her şey silinecektir. Ayarları ve verileri yeniden oluşturmuş sanız, ipad 2 tabletinizi etkinleştirilmesi gerekmektedir.

Sıfırlama seçeneğinin ikinci sıfırlama seçeneği ile sıfırlama seçeneğine tıkladınız ve gelen ekranda "Tüm içerikleri ve ayarları sil" seçeneğine tıklayın. Gelen ekranda "ipad sil" seçeneğine tıklayın.

Son olarak gelen seçeneğinde Onaylamak için "ipad sil" seçeneğine basın.









2 YÖNTEM

ipad 2 kapatın ve "Aç/Kapat" butonu ile "Anasayfa butonu (Home)" butonuna aynı anda basılı tutun (yaklaşık 5-10 saniye), ekrana Apple logosu gelince bastığınız butonları bırakın. Bu şekilde ipad 2 reset atmış olursunuz.




ipad 2 tabletinize format atma işlemi bu kadardır. Tabletiniz açıldıktan sonra geri kalan ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.

3 YÖNTEM
apple ipad 2 tabletinizi itunes ile bilgisayardan sıfırlayabilirsiniz.

ipad 2 tabletinizi komple kapatıyoruz ve Kapalı konumda iken öncelikle bilgisayarınızdan iTunes'i açın. Home tuşuna (yuvarlak tuş) basılı tutun. home tuşuna basılı tutarken usb kabloyu takın ve ekran açılacak. Bilgisayarınızın tabletinizi tanındıktan sonra iTunes ekranından RECOVERY MOD (geri yükle) tıkladıktan sonra işlem tamamen tamamlanana kadar bekleyin.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: