24 Eylül 2014 Çarşamba

"Yeterli Depolama Alanı Yok" Sorunu Nasıl Çözülür

Android Yeterli Depolama Alanı Yok Uyarısı Nedir?


General Mobile Discovery ile Google Play Store'dan uygulama indirmek isterken yeterli alan yok uyarısı alanlar için bir kaç çözüm önerisi gösterecem.
Sorunu az önce yaşadım. Cihaz bomboş olmasına rağmen 11 Mb uygulama indiremedim. Şu çözüm önerileriyle sorununuzu çözebilirsiniz.

Android Yeterli Depolama Alanı Yok Sorunu Çözümü

1 - Cihazınızı yeniden başlatıp tekrar indirmeyi deneyin.
2 - Uygulamalar kısmından Google Play Store uygulamasını bulup "Verileri Temizle" yapın. Cihazı yeniden başlatıp deneyin.
3 - Uygulamalar kısmından en sağdaki sekmeye, bütün uygulamaların göründüğü sekmeye geçin ve orada "Google Play Hizmetleri" ni bulup tıklayın. "Verileri Temizle" deyin. Cihazı yeniden başlatıp indirmeyi tekrar deneyin.
4 - Uygulamalar kısmından Google Play Store uygulamasını bulup güncelleştirmeleri kaldırın. Bu sizi eski sürüme götürecek. Bu şekilde indirebilirsiniz. Daha sonra Play Store tekrar otomatik güncellenecektir. Muhtemelen aynı sorunu bir daha yaşamazsınız.
Bu 3 yöntem sorunuzu muhtemelen çözecektir. Bunları aynen yaptıktan sonra hala sorunu devam edenler yazsınlar. Ayrıca görselleri inceleyin.

Yeterli Depolama Alanı Yok

Yeterli Depolama Alanı Yok
Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: