21 Aralık 2014 Pazar

iphone 3gs format atmak




iphone 3gs format nasıl atılır

iphone 3gs fabrika ayarlarına nasıl dönülür

Hatırlatma; iphone 3gs format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Sebebi format atma işlemi, telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. Telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı,ve sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. Telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

Telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, telefonda kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.

Telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, telefonda kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.


1 YÖNTEM

iphone 3gs açın ve "Ayarlar" ikonuna basın. Ayarlar ekranında "Genel" seçeneğine tıklayın. Genel seçeneği altında "Sıfırla" seçeneğine tıklayın.

Sıfırla seçeneğine tıkladığınızda iki şekilde sıfırlama yapabilirsiniz. Ben size iki yöntemide anlatacağım.

Hatırlatma; "Tüm ayarları sıfırla" Tüm Ayarları Sıfırla seçeneği ile sıfırlama yaparsanız. Telefondaki bütün ayarlar yeniden oluşturulacaktır, fakat telefon rehberindekiler, müzik parçaları, video klipler, takvim randevular ve not defteri gibi vs., silinmeyecektir.

"Tüm Ayarları Sıfırla" seçeneğine basın. Açılan ekranda altta "Tüm Ayarları Sıfırla" basın.

Son olarak size "Tüm Ayarları Sıfırla" seçeneğine basın.

iphone 3gs tekrar başlayacaktır. PIN-kodunuzu girin, ve Tamam'a basın.

 

 

 


Hatırlatma; "Tüm İçerikleri ve Ayarları Sil" seçeneği ile sıfırlama yaparsanız, hem ayarlar hem de adres rehberindeki isimler, müzik parçaları, video klipler, takvim randevuları, vs. her şey silinecektir. Ayarları ve verileri yeniden oluşturmuşsanız, iphone 3gs etkinleştirilmesi gerekmektedir.

Sıfırlama seçeneğinin ikinci sıfırlama seçeneği ile sıfırlama seçeneğine tıkladınız ve gelen ekranda "Tüm içerikleri ve ayarları sil" seçeneğine tıklayın. Gelen ekranda "iphone'u sil" seçeneğine tıklayın.

Son olarak gelen seçeneğinde Onaylamak için "iPhone'u Sil" seçeneğine basın.


  

 


2 YÖNTEM

 


iphone 3gs kapatın ve "Aç/Kapat" butonu ile "Anasayfa butonu (Home)" butonuna aynı anda basılı tutun (yaklaşık 5-10 saniye), ekrana Apple logosu gelince bastığınız butonları bırakın. Bu şekilde iphone 3gs reset atmış olursunuz.

iphone 3gs telefonunuza format atma işlemi bu kadardır. Telefonunuz açıldıktan sonra geri kalan ayarlarınızı düzenleyebilirsiniz.

Not: iphone 3gs itunes ile bilgisayardan sıfırlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok: