1 Mart 2014 Cumartesi

Internet Download Manager v6.19 Final Türkçe


Internet Download Manager v6.19 Final Türkçe indirme linki tıklayınız



Piyasanın en iyi indirme araçlarından biri kesinlikle tavsiye ederim. bilgisayarımızda olmassa olmaz bir indirme programıdır.

Internet Download Manager (IDM) indirme işlemleri 5 katına kadar hızlananabiliyor, Internet Download Manager (IDM) yarım kalan işlemlere devam edebilir veya indirme işlemi birden fazla ekleyerek sonradanda indirebilirsiniz. Herhangi bir nedenden ötürü oluşan elektrik kesintileri veya yanlışlıkla unutup bilgisayarınızı kapatırsanız akıllı devam etme özelliğiyle vardır kaldığı yerden Internet Download Manager (IDM) devam edebiliyor. Internet Download Manager (IDM) kolay arayüzü ve tüm internet tarayıcılarla entegre çalışmasıyla en popüler indirme yöneticisi olmaktadır.

Internet Download Manager, diğer indirme yöneticilerinin aksine indirme işlemi sırasında indirilen dosyayı dinamik olarak bölümlere ayırır ve bağlantı kopması yaşanmadan indirme işlemini sonlandırmaktadır.

İnternet download manager Proxy sunucuları; ftp ve http protokolleri destekler, firewall duvarlarını aşabilir, yeniden yönlendirmeleri takip edebilir, çerezleri kaydeder, isterseniz sunucu girişi yapar. Internet Download Manager; Google Chrome, Internet Explorer, Opera, Firefox, Avant Browser, safari gibi en popüler tüm tarayıcılardaki indirilme işlemlerinde otomatik olarak devreye girmektedir.



Hiç yorum yok: