10 Mart 2014 Pazartesi

Facebook Beni Kim Sildi?


Facebook'ta sizi Silenleri Öğrenmek isteyenler için, Facebook Beni Kimler Sildi, Facebook Beni Silenler Eklentisi google storeda vardır.

Sosyal ağlardan en büyüğü facebook neredeyse hepimizin hayatına girmiştir. Facebook Kullanıcılar artık neler yaptıklarını yakından takip etmeniz için tarayıcılara ekstradan eklentiler geliştiriliyor. Hesabınızda sizi silen kişileri görür onların kim olduğunu öğrenebiliyoruz.

Facebook Google Chrome tarayıcısını ile kullanıyorsanız o zaman buraya tıklayarak
gerekli eklentiyi kurmanız gerekli.















facebook'ta beni kim veya kimler sildi diye düşünüyorsan. Eklentiyi kurduktan sonra sizin facebook hesabınızı arkadaşlıktan çıkartan silen birisi olursa kayıp arkadaşlar listesinde görmeniz mümkün olur. Eklenti google garantisindedir. güvenli olup Google Chrome’nin resmi sayfasında bulunmaktadır.

Kullanımı basit olup tarayıcınıza kurduktan sonra facebook sayfanızda ekstra bir özellik belirecek, bu özellik sizi birisi sildiği zaman orada listelenecek örnek resimde olduğu gibi çalışmaktadır.

Kısa sürede eklenti binlerce kişi tarafından kullanılmaya başlandı. facebook buna benzer bir uygulama geliştirince sayfamızdan haberiniz olabilir.

şimdi sıra ile resimleri takip ederek yapalım.



Hiç yorum yok: