25 Mart 2014 Salı

Instagram Resimlerinizi ve fotoğraflarını Bilgisayar'a veya Usb Belleh, Harici Harddisk' kaydetmek nasıl Yapılır?


Instagram uygukaması ile çektiğin veya cihazından eklediğin efektle süslediğin bir fotoğrafı cihazınızdan görebilmekteyiz. instagramlama işleminini sürdürürken son aşamada fotoğrafınızı paylaşmadan direkt fotoğraf cihazınıza görünecek. Fotoğrafınızı ve resimlerinizi paylaşsanız da paylaşmasanız da android tablet ve telefonunuzda dosyalarım'a tıklayın pictures/Instagram klasörünü takip ederek instagram'ladığınız fotoğrafları görebilirsiniz. Eğer İntagram fotoğraflarınızı ve resimlerinizi cihazınızda görmüyorsanız iphone telefonlar için sağ üst köşede dişli çark simgesine dokunun ve ardından "kütüphaneye kaydet" seçeneğine tıklayarak instagram'ladığınız fotoğrafları direkt cihazınızda klasörde görebilirsiniz.

Telefonunuza veya tabletinizde kayıtlı instagram fotoğraflarınızı wifi, bluetooth, kablo, kart vs... yardımıyla kendi bilgisayarınıza da aktarıp fotoğraflarınızı saklayabilir ve arşiv klasörü oluşturabilirsiniz.

Instagram fotoğraflarını veya resimlerinizi direkt bilgisayara yüklemek istiyorsanız eğer yukardaki işlemle daha kısayoldan yapabiliyoruz. Lakin seçerek bu işlemi yapmak istiyorsanız instagram web sitesinden yani instagram.com'an giriş yaparak fotoğrafları tek tek sağ tıklayıp kaydet işlemiyle bilgisayarlarınıza indirmeniz mümkün ve bilgisayarınıza istagram fotoğram veya resim arşivi yapabilirsiniz.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: