27 Mart 2014 Perşembe

Instagram Beğenme, Yorum Yapma, Fotoğrafları Sosyal Ağlarda Paylaşmak ve Instagram Sizde Ekli Olanların Resimlerini Nasıl görürüz?


Instagram fotoğrafınızı sosyal ağlarda nasıl paylaşırız
Instagram çekmiş olduğunuz bir fotoğrafı instagram hesabına yüklemeden instagram programında düzenleyip sosyal ağlarda; facebookta, twitter, tumblr gibi vs.. paylaşmak istiyorsanız, bunun için cihazınızdan Dsyalarıma girip oradan pictures/Instagram klasörüne giderek istediğiniz fotoğrafı seçerek facebook ve twitter  tumblr, flickr gibi sosyal paylaşım sitelerinde paylaşabilirsiniz. fakat instagram hesabınıza yüklediğiniz bir fotoğrafı facebook ve twitter'dan paylaşmak istiyorsanız, instagram hesabınızdan paylaşmak istediğiniz fotoğrafın üzerine gidin ve sağ altta üç nokta simgesine tıklayıp "paylaş" diyoruz. Paylaş dediğinizde Sosyal ağlar yani facebook , twitter gibi siteler ekranı gelecek ekrana. Hangi sosyal ağda paylaşmak isterseniz yani  paylaşmak istiyorsanız üzerine tıklayın ve giriş yapıp paylaşma işlemini tamamlayın.







Instagram'da diğer kullanıcıların fotoğrafları nereden görünür?
Instagram dünyasında gezmek istiyorsanız. Instagram hesabınızdayken en altta solda ev işaretinin (anasayfa) yanında pusulaya benzeyen simgeye tıklayın. Instagram Bu simge sizi keşfet sekmesine aktarır. Buradan paylaşılmış ve en çok beğeni almış fotoğraları görürüz. Instagram üst tarafta arama simgesine tıkladığınızda ise "kullanıcılar" ve "etiketler" araması yapabilirsiniz. Etiketlere tıklayıp mesela "yemek" şeklinde bir arama yapabilirsiniz. içinde yemek geçen hashtaglerı sırasıyla göreceksiniz. Bunlardan herhangi birine tıkladığınızda ise bu hashtag'i barındıran instagram fotoğraflarını göreceksiniz. Siz de fotoğrafınıza bu hashtag'i ekleyerek bu hashtagler arasında görünebilirsiniz.



Instagram fotoğraflarını beğenmek ve yorum yapmak isterseniz.
Instagram fotoğrafları nasıl beğenilir?  beğenmek istediğiniz fotoğrafa geliyoruz ve hemen altında bulunan kalp simgesine tıklıyoruz. ve kalp simgesine tıkladığımızda beğenmiş oluyoruz. Instagramda yorumu kalp simgesinin yanındaki küçük baloncuk şeklindeki simgeye tıklarız ve yorumumuzu yazarız ve Instagramda yorum yapım tamam deriz artık yorum yapmış oluruz.






Hiç yorum yok: