3 Ocak 2015 Cumartesi

blackberry z10 format



blackberry z10 fabrika ayarlarına döndürme


Hatırlatma; Telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Sebebi format atma işlemi, telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. Telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. blackberry z10 Telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.



Telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, telefonda kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.

1. Yöntem:

Bu yöntem ile telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.



blackberry z10 telefonunuzun açın ve "Ayarlar" menüsüne gidin. Ardından "Güvenlik ve Gizlilik" seçeneğine tıklayın. Yeni ekranda "Güvenlik Temizlemesi" tıklayın. Ardından "Güvenlik Temizlemesi" seçeneğini seçip gelen ekranda varsayılan ayarları yeniden oluşturmak için yazı yazma bölgesi'ne basın, ve "blackberry" yazın. "blackberry" yazdığınızda alttaki "Verileri Sil" butonu aktif olacaktır. Siz verileri sil butonuna tıklayın.

  

 

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
Telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

2. Yöntem:



Bu yöntem telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. blackberry z10 Telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıyabilirsiniz.

Ilk başta blackberry z10 telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın. Ardından “Ses açma + ses kısma + Güç tuşlarına tuşlarına basınız.” aynı anda basılı tutun ve Logo göründüğünde elimizi tuşlardan çekebiliriz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: