24 Ocak 2015 Cumartesi

whatsapp web


WhatsApp akıllı telefon üzerinden iletişim kurabiliyoruz ve Bilgisayar açıkken telefondan whatsapp’ta sohbet etmet zahmetli gelebiliyor. Whatsapp uygulaması sosyal medya dünya’nın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması diyebiliriz.



Uyarı; Whatsapp ‘ın bilgisayar versiyonunu kullanmak için tarayıcı olarak Google Chrome kullanmanız gerektiğini ve telefonunuzda uygulamanın en güncel halinin bulunması gerektiğini unutmayalım. Chrome tarayucu dışında şuanda çalışmamaktadır. .iPhone kullanıcıları için ise kötü bir haberimiz var sebebi şuanlık desteklenen modellerde İOS ibaresi bulunmamaktadır. Whatsapp ios desteği diğer tarayıcılarla birlikte gelmesi beklenmektedir.

Whatsapp telefonlarda çalışan bir uygulama ama yeni bir güncelleme ile artık bilgisayarınızdan google chrome tarayıcınızdan mesajlaşabilirsiniz.

Whatsapp şimdilik sadece Google chrome tarayıcısı ile web uzantılı bilgisayar versiyonunun kısa bir süre içinde tüm tarayıcılar için kullanıcılara sunulması beklenmektedir. Whatsapp bilgisayarınız ile kullanmak için yapmanız gereken sıarası ile resimli şekilde gösterelim.


Bilgisayarda Google Chrome tarayıcnızı açın ve adres satırına https://web.whatsapp.com/ linki kopyalayıp adres satırına yapıştırın.



Whatsapp‘ın web sayfası açılacak. Siz burada Qr kodu alanına telefonunuzdan whatsapp açın ve Ardından sayfada karşınıza çıkan QR kodunu akıllı telefonunuz ile okutun. Telefonda Qr kodu oktabilmek için Whatsapp uygulamasını açtınız. Ardından Telefonda menü düğmesine tıklayın ve açılan menüde WhatsApp Web seçeneğine tıklayın. Gelen ekrandan tamam anlaşıldı seçeneğine tıklayın. Son olarak telefonunuzdan bilgisayardaki Qr kodunu okutuyoruz ve otomatik whatsapp açılacaktır.

 







Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: