10 Ocak 2015 Cumartesi

huawei ascend g610 format


huawei ascend g610 fabrika ayarlarına döndürme

factory reset huawei ascend g610 phone

huawei ascend g610 fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer huawei ascend g610 fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olunuz.

huawei ascend g610 telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.



Hatırlatma; huawei ascend g610 telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapınız. Nedeni format atma işlemi, huawei ascend g610 telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. huawei ascend g610 telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. huawei ascend g610 telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

huawei ascend g610 fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

huawei ascend g610 telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda huawei ascend g610 telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, huawei ascend g610 kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. huawei ascend g610 yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

huawei ascend g610 satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz yada Google hesabınızı değiştirmek için format atabilirsiniz.


1. Yöntem:

huawei ascend g610 fabrika ayarlarına nasıl dönülür

Bu yöntem ile huawei ascend g610 telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.

huawei ascend g610 telefonunuzun açın "Ayarlar" menüsüne gidin. Ardından gelen ekranda “Yedekle ve sıfırla” tıklayın ve gelen ekranda  “Fabrika veri sıfırlaması” seçeneklerine basıyoruz. Ardından "Telefonu sıfırla" butonuna tıklayın. Son adım olarak "Her şeyi sil" seçeneğine tıklayarak sıfırlama işlemi başlayacaktır.


  


Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
huawei ascend g610 telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

2. Yöntem:

huawei ascend g610 hard format nasıl atılır

Bu yöntem huawei ascend g610 telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. huawei ascend g610 telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.



Ilk olarak huawei ascend g610 telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın. Bataryayı çıkarıp takın.

huawei ascend g610 “Ses açma +  Güç" tuşlarına basılı tutunuz. huawei ascend g610 logosu görünene kadar elimiz bu tuşlarda basılı olsun Logo göründüğünde elimizi tuşlardan çekebiliriz.
Açılan format atma menüsüdür ve “Ses açma ve kısma” tuşları ile bu menüdeki seçenekler arası gezebilir. “Güç” tuşu ile de seçiminizi onaylayabiliriz.

Açılan menüden “Wipe Data/Factory Reset” seçeneğine “Güç” tuşuna basarak onaylayın.
Gelen ekranda “Yes / delete all user data” seçeneğine seçip onaylıyoruz.
Yes / delete all user data telefon sıfırlama işlemini otomatik olarak yapar ve başa dönersiniz.

 

Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. Sizi tekrar "recovery" menüsünün başına getiriyor. Gelen ekranda “Reboot system now” seçeneğine basıp telefonu yeniden açılacaktır. huawei ascend g610 açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.



Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. huawei ascend g610 telefonunuz açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.

Hatırlatma; Format öncesinde telefonunuz ile bağladığınız Google hesabınızı, format sonrasında da tekrar bağlayarak Google Play Store üzerinden, format atmadan önce yüklediğiniz tüm uygulamalarınızı sol menüdeki uygulamalarım bölümünden hepsini topluca indirebilirsiniz. Tek tek uygulama arama ile uğraşmazsınız.

Format videosunu izleyerek uygulayabilirsiniz.



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: