7 Ocak 2015 Çarşamba

htc one s format


htc one s formatlama

htc one s fabrika ayarlarına nasıl dönülür

Htc one s fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer htc one s fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olun.

Htc one s telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.




Hatırlatma; htc one s telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Nedeni format atma işlemi, htc one s telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. htc one s telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. htc one s telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

htc one s fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

htc one s telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda htc one s telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, htc one s kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. htc one s yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

htc one s satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz yada Google hesabınızı değiştirmek için format atabilirsiniz.

1. Yöntem:

htc one s fabrika ayarlarına nasıl dönülür

htc one s telefon sıfırlama


Bu yöntem ile htc one s telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.

htc one s telefonunuzun açın "uygulamalar" ikonuna tıklayın. "Ayarlar" menüsüne gidin. Ardından gelen ekranda “Depolama” tıklayın ve gelen ekranda  “Fabrika veri sıfırlaması” seçeneklerine basıyoruz. Ardından "Telefonu sıfırla" butonuna tıklayın. Son adım olarak "her şeyi sil" seçeneğine tıklayarak sıfırlama işlemi başlayacaktır.

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
htc one s telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

  

  


2. Yöntem:

htc one s hard format nasıl atılır






Bu yöntem htc one s telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. htc one s telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.

Ilk başta htc one s telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın. Bataryayı çıkarıp takın.

htc one s “Ses kısma +  Güç" tuşlarına basılı tutun burada dikkat edilmesi gereken htc one s kapalı iken ilk başta ses kısma tuşuna ardından güç tuşuna basınız. htc one s logosu görünene kadar elimiz bu tuşlarda basılı olsun Logo göründüğünde elimizi tuşlardan çekebiliriz.
Açılan format atma menüsüdür ve “Ses kısma ve açma” tuşları ile bu menüdeki seçenekler arası gezebilir. “Güç” tuşu ile de seçiminizi onaylayabiliriz.

Açılan menüden “Factory Reset” seçeneğine “Güç” tuşuna basarak onaylayın.



Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. htc one s telefonunuz açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.

Hatırlatma; Format öncesinde telefonunuz ile bağladığınız Google hesabınızı, format sonrasında da tekrar bağlayarak Google Play Store üzerinden, format atmadan önce yüklediğiniz tüm uygulamalarınızı sol menüdeki uygulamalarım bölümünden hepsini topluca indirebilirsiniz. Tek tek uygulama arama ile uğraşmazsınız.

Web address; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail address; programsepetimiz@gmail.com
Facebook address; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter address; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: