8 Ocak 2015 Perşembe

htc windows phone 8x format


htc windows phone 8x format atmak

htc windows phone 8x fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer htc windows phone 8x fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olun.

htc windows phone 8x telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.



Hatırlatma; htc windows phone 8x telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Nedeni format atma işlemi, htc windows phone 8x telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. htc windows phone 8x telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. htc windows phone 8x telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

htc windows phone 8x fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

htc windows phone 8x telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda htc windows phone 8x telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, htc windows phone 8x kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. htc windows phone 8x yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

htc windows phone 8x satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz.

1. Yöntem:

htc windows phone 8x fabrika ayarları sıfırlama

htc windows phone 8x format atma

Bu yöntem ile htc windows phone 8x telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken htc windows phone 8x "ayarlar" ikonuna tıklayın. Gelen ekranda "hakkında" seçeneğine tıklayın ve yeni gelen ekranda "Telefonunuzu Sıfırlayın" seçeneğine tıklayın. Ardından kabul etmek için "Evet" basın ve son olarak Onaylamak için "Evet" basın.

  

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
htc windows phone 8x telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

2 Yöntem;

htc windows phone 8x hard reset atma

htc windows phone 8x hard format

Bu yöntem htc windows phone 8x telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. htc windows phone 8x telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.

Ilk başta htc windows phone 8x telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın. Bataryayı çıkarıp takın.

Ses kısma ile güç düğmelerine basın ve htc logosu geldiğinde düğmelerden elinizi çekin ve tekrar ses açma + ses kısma + güç ve ses kısma düğmelerine basarak formatlama  işlemi başlayacaktır.



Bu işlemi nasıl yapacağınızı vidoyu izleyerek yapabilirsiniz.



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: