4 Ocak 2015 Pazar

htc one m8 format atma


htc one m8 format nasıl atılır

htc one m8 fabrika ayarlarına döndürme

HTC ONE M8′e format atmanın 2 yöntemi vardır.



Hatırlatma; htc one m8 telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Nedeni format atma işlemi, htc one m8 telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. htc one m8 telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı, Google hesabınız veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. htc one m8 telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

htc one m8 telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda htc one m8 telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, htc one m8 kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir.

1. Yöntem:

Bu yöntem ile htc one m8 telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Htc one m8 telefonunuzun açın uygulamalar ikonuna tıklayın. "Ayarlar" menüsüne gidin. Ardından gelen ekranda “Yedekle ve Sıfırla” Ardından “Telefonu Sıfırla” seçeneklerine basıyoruz. Gelen ekranda “ Tüm verileri sil” seçeneğine tıklayın ve evet hayır seçeneğinden "Evet" seçeneğini tıklayın. Son adım olarak uyarı ekranın gelecek ve bu uyarı ekranında "evet" seçeneğine tıklayın.

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
Telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

     



2. Yöntem:

htc one m8 hard reset atma




Bu yöntem htc one m8 telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. htc one m8 telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.

Ilk başta htc one m8 telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın.

htc one m8 “Ses kısma +  Güç" tuşlarına basılı tutun burada dikkat edilmesi gereken htc one m8 kapalı iken ilk başta ses kısma tuşuna ardından güç tuşuna basınız. htc one m8 logosu görünene kadar elimiz bu tuşlarda basılı olsun Logo göründüğünde elimizi tuşlardan çekebiliriz.



Açılan format atma menüsüdür ve “Ses kısma ve açma” tuşları ile bu menüdeki seçenekler arası gezebilir. “Güç” tuşu ile de seçiminizi onaylayabiliriz.

Açılan menüden “Factory Reset” seçeneğine “Güç” tuşuna basarak onaylayın.

Ardından kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşiyor. htc one m8 telefonunuz açılınca ilk aldığınız gün gibi sizi kurulum menüsü karşılayacaktır ve siz burada yönergeleri takip edeceksiniz.

Hatırlatma; Format öncesinde telefonunuz ile bağladığınız Google hesabınızı, format sonrasında da tekrar bağlayarak Google Play Store üzerinden, format atmadan önce yüklediğiniz tüm uygulamalarınızı sol menüdeki uygulamalarım bölümünden hepsini topluca indirebilirsiniz. Tek tek uygulama arama ile uğraşmazsınız.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: