13 Ocak 2015 Salı

nokia lumia 530 format


nokia lumia 530 fabrika ayarlarına nasıl dönülür

nokia lumia 530 hard reset atma

nokia lumia 530 fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer nokia lumia 530 fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olun.

nokia lumia 530 telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.



Hatırlatma; nokia lumia 530 telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Nedeni format atma işlemi, nokia lumia 530 telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. nokia lumia 530 telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. nokia lumia 530 telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

nokia lumia 530 fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

nokia lumia 530 telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda nokia lumia 530 telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, nokia lumia 530 kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. nokia lumia 530 yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

nokia lumia 530 satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz.

1. Yöntem:

Bu yöntem ile nokia lumia 530 telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken nokia lumia 530 "ayarlar" ikonuna tıklayın. Gelen ekranda "hakkında" seçeneğine tıklayın ve yeni gelen ekranda "Telefonunuzu Sıfırlayın" seçeneğine tıklayın. Ardından kabul etmek için "Evet" basın ve son olarak Onaylamak için "Evet" basın.

  


Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
nokia lumia 530 telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

2 Yöntem;

nokia lumia 530 hard reset atma

Bu yöntem nokia lumia 530 telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. nokia lumia 530 telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.

Ilk başta nokia lumia 530 telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın.
Ses seviyesini azaltma tuşunu basılı tutun ve telefonu açma tuşuna basın. Ekranda bir ünlem işareti (!) görünür.
Sırayla aşağıdaki tuşlara basın: ses seviyesini artırma, ses seviyesini azaltma, açma, ses seviyesini azaltma.
Telefonunuz otomatik olarak sıfırlanır.






Bu işlemi nasıl yapacağınızı vidoyu izleyerek yapabilirsiniz.
nokia lumia 530 format nasıl atılır video



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: