23 Ocak 2015 Cuma

nokia lumia 920 format nasıl atılır


nokia lumia 920 fabrika ayarlarına döndürme
nokia lumia 920 sıfırlama

nokia lumia 920 fabrika sıfırlama kalıcı tüm verilerinizi ve özelleştirilmiş ayarlarınızı siler. indirdiğiniz ve yüklediğiniz tüm uygulamaları kaldıracaktır. Eğer nokia lumia 920 fabrika sıfırlama yapmadan önce saklamak istediğiniz verileri ve dosyaları yedeklediğinizden emin olun.

nokia lumia 920 telefonunuza 2 yöntem ile format, sıfırlama yada fabrika ayarlarına getirebilirsiniz. Bunun için yönergeleri takip ediniz.

Hatırlatma; nokia lumia 920 telefonunuza format atmadan önce ilk yapmanız gereken telefonunuzda ki önemli verilerinizi mutlaka yedeklemesini yapın. Nedeni format atma işlemi, nokia lumia 920 telefonu fabrika ayarlarına döndürürken içerisinde sonradan oluşturulmuş tüm verileri tamamen silecektir. nokia lumia 920 telefonunuzun Rehberinizdeki kişileri, Resimlerinizi, Videolarınızı veya sim kartınızı istediklerinizi yedekleyiniz. nokia lumia 920 telefonunuzun şarjının %50 civarı en az olması öneriliyor. Akıllı telefonlarda format atmadan önce hafıza kartınızı çıkartın öyle format atın nedeni formattan sonra hafıza kartı bozulabiliyor.

nokia lumia 920 fabrika ayarlarına geri döndürmeden önce mutlaka gerekli uygulama ve kişi bilgilerinin yedeklerini alınız.

Formatlama anlatımdaki gibi yaparsanız kesinlikle sıkıntı yaşamazsınız ve formatlama işlemi başarılı olur.

nokia lumia 920 telefon yavaş çalışırsa veya başka bir şekilde normal çalışmazsa, bazı durumlarda nokia lumia 920 telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamanız yardımcı olabilir. Bu durumda, nokia lumia 920 kendinizin oluşturduğu yapılandırmalar silinir. nokia lumia 920 yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunda, uygulamalarda yükleme veya hata verdiğinde format atabilirsiniz.

nokia lumia 920 satmadan önce kişisel bilgilerinizin silinmesi için format atabilirsiniz.

1. Yöntem:

nokia lumia 920 fabrika ayarlarına nasıl dönülür
Bu yöntem ile nokia lumia 920 telefonunuzu hızlı şekilde sıfırlayabilirsiniz. Yapmanız gereken telefonunuzdan "ayarlar" ikonuna tıklayın. Gelen ekranda "hakkında" seçeneğine tıklayın ve yeni gelen ekranda "Telefonunuzu Sıfırlayın" seçeneğine tıklayın. Ardından kabul etmek için "Evet" basın ve son olarak Onaylamak için "Evet" basın.

  

Kısa bir süre bekledikten sonra sıfırlama işlemi tamamlanacaktır.
nokia lumia 920 telefonu yapılandırmak için ve kullanıma hazır hale getirmek için telefon ekranındaki açıklamaları uygulayın.

2 Yöntem;

nokia lumia 920 hard format

nokia lumia 920 hard reset atma

Bu yöntem nokia lumia 920 telefonu açamadığınız veya ekran kilidini unutma v.b gibi durumlarda olur. nokia lumia 920 telefonun tuş kombinasyonunu kullanarak menüden telefonu sıfırlıma yaparız.

Ilk başta nokia lumia 920 telefonu “Güç” tuşuna basıp tamamen kapatın.
Açma tuşuna 3-5 saniye basılı tutup ardından ses kısma düğmesine basınız. Karşınıza nokia logosu gelecek nokia logosu geldiğindede biraz daha ses kısma düğmesine basmaya devam edin. Ses kısma düğmesine basılı iken karşınıza ünlem işareti (!) geldimi düğmelerden elinizi çekin.

 

Ünlem işareti geldimi ses kısmadan elinizi çektiniz işte püf noktası burada yapmanız gereken sırası ile dediğim düğmelere tek tek sırası ile basınız.



Sırayla aşağıdaki tuşlara basın: ses seviyesini artırma dokunun bırakın ardından ses seviyesini azaltmaya dokunun bırakın. ardından açma/kapama düğmesine dokunun ve bırakın. Son olarak ses seviyesini azaltmaya donunun ve bırakın ardından formatlama başlayacaktır.



Telefonunuz otomatik olarak sıfırlanır.

Bu işlemi nasıl yapacağınızı vidoyu izleyerek yapabilirsiniz.

nokia lumia 920 format video



Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor


Hiç yorum yok: