16 Şubat 2017 Perşembe

Google Chrome da Google Anasayfa Nasıl Yapılır

Chrome Tarayıcıda Google ı Ana Sayfa Yapma

 Chrome tarayıcı programı google firmasına aitken google ın anasayfa olmaması firmaya hakaret gibi geliyor benim için. İşin şakası bir yana arama motorları arasında en yayğın kullanıma sahip ve dünyanın en büyüğü olan google anasayfa olarak bir çoğumuzun ilk tercihidir. Kullanıcıları için doğru sonuçları en hızlı şekilde sunan bir firmanın bu kadar çok kullanılması gayet normal bir durum olsa gerek. Fakat zaman zaman yüklediğimiz farklı oyun ve uygulamaların kurulumu esnasında okumadan verdiğimiz onaylar sayesinde oyunla birlikte arama motorumuzunda değişmesi mümkün. Bu oldukça rahatsız edici bir durum bir çoğumuz için. Eğer böyle bir durumla karşı karşıyaysanız dilerseniz anasayfaların baş tacı Google ı Chrome tarayıcılarında nasıl anasayfa yapacağınızı açıklamaya çalışalım.



Google Türkiye Arama Motoru Görseli

Bilgisayar Google Chrome Sürümü

Tablet bilgisayarlar ve akıllı telefonların gitgide yayılmasıyla bilgisayar kullanımı gitgide azalmakta. Yinede bu sıkıntının en çok yaşandığı cihazlar dizüstü ve masa üstü bilgisayarlar olmaktadır. İşte bilgisayarınızda kurulu olan Google Chrome da anasayfanızı Google yapmak için izlemeniz gereken adımlar.

1- İlk olarak Google Chrome u Açın.

2- Arama çubuğununn sağ tarafında üst üste bulunann üç noktaya tıklayın açılan sekmeden ayarlar kısmına gelin.

3- Arama bölümünde bulunan açılır sekmeden Google ı seçin.

Artık anasayfanızı açtığınızda Google ı göreceksiniz.



Mobil Cihazlar Google Chrome Sürümü

Telefonunuzda bulunan chrome uygulamasının anasayfası bilgisayardaki gibi zararlı uygulamalarla değişmesede anasayfanızı goole yapma ihtiyacı doğabilir. Google ı telefonunuzda yada tabletinizde anasayfa yapmakta adım adım şu şekildedir.

1- Google Chrome u açın

2- Arama kısmının sağ tarafında bulunan üst üste 3 noktaya dokunun ve ayarlar kısmına gelin.

3- Temel bilgiler bölümünde bulunan "arama motoru" ne dokunun.

4- Açılan menüden Google ı seçin.

Artık ana sayfanız istediğiniz gibi Google olacaktır.


Hiç yorum yok: