2 Şubat 2017 Perşembe

Whatsapp ta Üstü Çizili İtalik ve Kalın Yazı Yazma (Resimli Anlatım)




whatsapp ta italik yazma, whatsapp ta kalın yazma, whatsappta üstü çizili yama hatta kalın ve italik yazma bile mümkün artık. Yapılan güncelleme ile whatsapp ta artık tek düze yazı kullanmaktan kurtulacaksınız. Dikkat çekmek istediğinizde kalın güzel bir söz yazarken dilerseniz italik yazabilirsiniz.
Whtasapp ta kalın yazmak italik yazmak yada üstü çizili yazmak hiçte zor değil üstelik. Bu özellikleri kullanmak için ne bir yama programına nede ekstra bir programa ihtiyacınız var. Bu özellikleri kullanmak için yapmanız gereken tek şey her yazı tipinin kendine özel simgesini bilmek. Ve yazı biçiminde değişiklik yapacağınız yerde, doğru yerlere sembolleri yerleştirerek  metninize can vermek.
Dilerseniz şimdide yazı tiplerinin nasıl değiştirileceğini resimli bir şekilde anlatıma geçelim.




Whatsapp ta yazı nasıl kalın yazılır ?

whatsapp ta bir kelime yada bir cümleyi hatta bir harfi mi kalın yazmak  istiyosunuz. Bunu yapmak için bir programa ihtiyacınız yok ihtiyacınız olan tek şey güncel sürümde bir whatsapp ve kalın yazmak istediğiniz bölümün başına ve sonuna gerekli olan simgeyi koymak.
Örneğin kalın sözcüğünü kalın yazabilmek için konuşma esnasında mesaj yaz kısmında *kalın* yazmanız durumunda * * sembolleri arasında kalan kelime yada cümle kalın olarak yazılacaktır.

Yazı kısnmında yazan "kalın" kelimesinin iki yanında klavyenizin semboller kısmından bulmanız gereken simgeler soluk olarak gözükmektedir. Yapmanız gereken sadece bundan ibarettir.




Whatsapp ta yazı nasıl italik yazılır ?

whatsapp ta bir kelime yada bir cümleyi hatta bir harfi mi italik yazmak  istiyosunuz. Bunu yapmak için bir programa ihtiyacınız yok ihtiyacınız olan tek şey güncel sürümde bir whatsapp ve italik yazmak istediğiniz bölümün başına ve sonuna gerekli olan simgeyi koymak.
Örneğin italik sözcüğünü italik yazabilmek için konuşma esnasında mesaj yaz kısmında _italik_ yazmanız durumunda _ _ sembolleri arasında kalan kelime yada cümle italik olarak yazılacaktır.

Yazı kısnmında yazan "italik" kelimesinin iki yanında klavyenizin semboller kısmından bulmanız gereken simgeler soluk olarak gözükmektedir. Yapmanız gereken sadece bundan ibarettir.




 Whatsapp ta yazı nasıl üstü çizili yazılır ?

whatsapp ta bir kelime yada bir cümleyi hatta bir harfi mi üstü çizili yazmak  istiyosunuz. Bunu yapmak için bir programa ihtiyacınız yok ihtiyacınız olan tek şey güncel sürümde bir whatsapp ve üsgtü çizili yazmak istediğiniz bölümün başına ve sonuna gerekli olan simgeyi koymak.
Örneğin üstü çizili sözcüğünü üstü çizili yazabilmek için konuşma esnasında mesaj yaz kısmında ~üstü çizili~ yazmanız durumunda ~ ~ sembolleri arasında kalan kelime yada cümle üstü çizili olarak yazılacaktır.

Yazı kısnmında yazan "üstü çizili" kelimesinin iki yanında klavyenizin semboller kısmından bulmanız gereken simgeler soluk olarak gözükmektedir. Yapmanız gereken sadece bundan ibarettir.




iki özelliği birdende kullanmakta mümkün. Mesela hem kalın hem italik yazmak için sembolleri     _* *_  şekilde kullanmanız gerekmektedir. Gömleğin üstüne süveter giymek gibi düşüne bilirsiniz bunu kelime vücudunuz olsun ilk sembol ise gömlek kelimenin iki yanında da aynı sembol olmalı. iç tarafta kalan semboller birbiriyle  aynı, dış tarafta kalan semboller birbiriyle aynı olmalıdır.

Hiç yorum yok: