3 Şubat 2017 Cuma

Instagram da canlı yayın bildirimleri nasıl kapatılır (resimli anlatım)

Canlı yayın paylaşımlarıyla ilk olarak periscope ile tanıştık. Yaşanan anı direk olarak birden fazla kişi ile paylaşmak kısa sürede milyonlar için bir tutku haline geldi. Kaçak maç yayını yapanda oldu düzenli olarak tv programı gibi söyleşiler yapanda. Canlı yayın bu kadar tutunca farklı sosyal ağlarda bunu kullandı elbet. periscope tan sonra facebook ile iyice yayıldı. periscope her ne kadar bu işin başlangıç noktası olsada facebook kadar kullanıcı kitlesi yoktu. Facebook sayesinde artık sokaklar canlı yayın muhabirleri ile dolu. Belli bir kesim bundan rahatsız olup bitmesini beklerken benzer bir uygulamada ınstagramdan geldi.


Bu konu tam olarakta bu durumdan rahatsız olanlarla ilgili aslıda. Belkide sizi ilgilendirmeyen bir arkadaşınız canlı yayın başlatmış sona ermeden hemen izlemelisin.
Peki ya sen izlemek istemiyosan ?

Dilerseniz sizi bu bildirimlerden nasıl kurtaracağımızı üç basit adımda resimlerle anlatalım ve biraz rahat edin.

ilk olarak instagram anasayfasını açın ve sayfanın sağ üstünde bulunan üstüste olan üç noktadan ayarları açın.


Ayarlarda anında ilet bildirimlerini bulun.





 açılan bu panelden canlı yayın bildirimlerini ve istersek diğer bildirimleride kapatabiliriz. Ama bizim şimdiki amacımız canlı videolar diye geçen canlı yayın bildirimlerini kapatmak olduğu için canlı videolar başlığının altında bulunan kapalı kısmındaki kutucuğa tik atmak olacak.



 Artık arkadaş listenizden kim canlı yayın yaparsa yapsın sizi rahatsız edecek olan bildirimler almayacaksınız. Eğer olurda bir gün canlı yayınları izlemek isterseniz aynı adımları takip ederek canlı videolar başlığının altındaki açık kısmındaki kutucuğa tik koymanız yeterli olacaktır.





1 yorum:

admin dedi ki...

Connect play uygulaması için tıklayın: connect play