20 Şubat 2014 Perşembe

Windows İçin En İyi Ücretli (full) ve Ücretsiz (Free) İndirme Yöneticileri



Kesinlikle tavsiye edeceğim İndirme Yöneticileri artık çok popüler ve Internet üzerinden kolay ve hızlı dosya indirme size yardımcı olacak. Programların Hemen hemen hepsi duraklatma ve indirmeye devam etme yeteneğine sahiptir.
İnternet kullanıcıların büyük dosyaları indirirken en iyi şekilde sunan birçok ücretsiz indirme yöneticisi vardır. Bu yazımda, internetten dosya indirmek için en iyi ücretsiz ve ücretli araçlar kapsamaktadır.

Ücretsiz İndirme (Free Download)  Yöneticileri Anlatacam

Free Download Manager : Bu Program en popüler ücretsiz indirme yöneticilerinden biridir. Çok iyi ve  güçlü, kolay kullanımlı ve tamamen ücretsiz bir indirme yöneticisi..
Free Download Manager 300x192 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download)  : Free Download Manager
Download Accelerator Plus Free : Program popüler ücretsiz indirme yöneticileri biri olarak bilineniyor ve Windows .DAP reklam destekli güçlü hızlanma ve indirme araçları ve ücretsiz sürümü en komple set sağlar.
DAP 300x136 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : Download Accelerator Plus
Orbit Downloader :  Orbit Downloader, Myspace, YouTube, Rapidshare, video / müzik gibi dosyaları indirmeye yardımcı olur. Aynı zamanda daha kolay ve daha hızlı indirme yapar. 
Orbit downloader 300x153 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : Orbit
FlashGet : FlashGet freeware, mükemmel bir indirme yöneticisi. ve en eski indirme programıdır.
Flashget 300x217 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : FlashGet
JDownloader : Jdownloader, indirme başlatmak, durdurmak veya duraklatmak bant genişliği sınırlamaları ayarlayabilirsiniz.
JDownlaoder 300x187 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : JDownloader
Fresh Download : mp3 dosyaları, film dosyaları, resim koleksiyonları, vb. bu kullanımı kolay ve çok hızlı indirme yöneticisidir. Fresh Download FTP, HTTP protokollerini internet bağlantısını kullanarak dosya indirme yapar.
freshdownload 300x226 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : Flesh Download
Microsoft Download Manager : bu program basit ve kolay bir şekilde dosya indirmek için sağlar ve Aynı zamanda, hızlı ve güvenilir bir uygulama ve multimedya dosyaları gibi büyük dosyaları indirir. Bu kullanıcıların Microsoft Web sitelerini destekleyen dosya yüklemeleri yönetmenize yardımcı olmak için özel olarak dizayn edilmiştir.
microsoft download manager 300x138 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : Microsoft Download Manager

Ücretli İndirmeler (full Download) Yöneticileri

Internet Download Manager : Internet Download Manager tekrar indirme ve zamanlayarak indirme yapabileceğiniz araçtır. hata kurtarma ve yetenek devam veya kesintiye indirme kaybettinde tekrar yeniden başlar.
idm 300x221 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : Internet Download Manager
GetRight Download Manager : GetRight kullanırken, bıraktığı indirme hakkı devam etmek mümkün olacak. bu program basit ve kolay bir şekilde dosya indirmek için sağlar ve Aynı zamanda, hızlı ve güvenilir bir uygulama 
download status 300x162 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : GetRight
Mass Downloader : bu program basit ve kolay bir şekilde dosya indirmek için sağlarız. Aynı zamanda, hızlı ve güvenilir bir uygulama ve tekrar devam özelliği var.
Mass downloader 300x193 Windows için en iyi 7 Ücretsiz İndirme Yöneticileri
İndir (Download) : Mass Downloader


Hiç yorum yok: