17 Şubat 2014 Pazartesi

Facebook Hesabınıza Güvenilir Kişileri Nasıl Ekleriz?

Facebook Güvenilir Kişi Ekleme Nedir ve Nasıl Yapılır?

Facebook Güvenilir Kişi özelliğinden anlatacağım. Facebook hesabınıza her hangi bir neden dolayı ulaşamadığınız durumlarda işinize yaracak güvenlik özelliğidir. Güvenilir kişiler, Facebook hesabınıza girmek için yardıma ihtiyacınız olması halinde (örneğin; giriş onaylarını açtıktan sonra telefonunuzu kaybeder, Facebook şifrenizi unutur ve şifrenizi yenilemek için e-posta hesabınıza giremezseniz) başvurabileceğiniz kişilerdir.

Facebook kullanıcıları artık bazı arkadaşlarını “güvenilir kişiler” listesine ekleyebilecek. “Güvenilir kişiler”, kullanıcı şifresi unutulduğunda kendilerine ulaşan güvenlik kodunu, telefonla veya kişisel olarak, “unutkan
arkadaşlarına” iletebilecek. Facebook, blog sitesinde yaptığı açıklamada, bu uygulamayla kullanıcı şifresini hatırlamak için güvenlik sorusuna ve kimliği doğrulamak için gerekli uzun formlar doldurmaya ihtiyaç kalmayacağını vurguladı.

Facebook Hesabınızı güvenilir kişileri nasıl ekleriz? Resimli olarak gösterelim?

Facebook arkadaşlarınızdan en çok 5 tanesini güvenilir kişileriniz olarak seçebilirsiniz. Hesabınızla ilgili herhangi bir sorun olduğunda kolayca arayıp yardım isteyebileceğiniz arkadaşlarınızı seçmenizi tavsiye ederiz. Bu listeyi istediğiniz zaman düzenleyebilirsiniz.

Facebook hesabınıza giriş yapıyoruz ve facebook ana sayfada sağ üst köşede aşağı bakan üçgen simgesini tıklatın ve "ayarlar" seçeneğine tıklıyoruz.



Sol tarafta "Güvenlik" bağlantısını tıklayın ve sonra Güvenilir Kişiler bağlantısının yanında düzenle seçeneğine tıklayın.



Güvenilir Kişi Seç yazısını tıklayın.





Seçtiğiniz kişiler alt satırda listeleniyor.



Güvenilir kişileri ekleyiniz.



Güvenli kişiler işlemini sonlandırmak için hesabınıza giriş yaparken kullandığınız şifreyi yazın ve Gönder butonuna tıklayın.



Düzenle yazısını tıklayarak Güvenilir Kişiler’ i düzenleyebilirsiniz.



Facebook hesabınıza ulaşamadığınız durumlarda Güvenilir Kişileri yardım alarak hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: