23 Şubat 2014 Pazar

Facebook Hesabınızı Dondurmak ve ya Kalıcı Silmek

Facebook Hesabınızı dondurmak veya kapatmak istersen yazdıklarımla nasıl yapıldığını öğretmeye çalışacam.

Facebook hesabınızı iki şekilde kapatırız birinci yöntem dondurmak ikinci yöntem ise kalıcı olarak silmek Birinci yöntem dondurma işleminde profilinizdeki içerik silinecektir. ikinci yöntemde ise bilgilerin tamamen silinecek bir daha erişilemez duruma gelecek.

1. Yöntem Facebook hesabını dondurmak 
Hesabı dondur derseniz; Dondurma işleminde profilinizdeki içerik silinecektir. Ayrıca sizi facebookta profilinizi bulamayacaklar.
Facebook hesabını yinede dondurmak istiyorsanız, Aşağıdaki resimde numaralarda gösterdiğim gibi yaparak hesabı dondurabilirsiniz.


Çıkan ekranda sebeblerini doldurunuz.

Facebook hesabını yeniden etkinleştirmek için facebook hesabın giriş e-posta adresine erişiminizin olması gerekiyor. kesinlikle unutmayın derim.

2. Yöntem Facebook Hesabını Kalıcı Olarak Silmek için

Facebook kullanıcıları kalıcı sildiklerinde kapattıklarında geri döndüklerinde bilgilerinin eskisi gibi olmasını beklerler ama öyle olmuyor bir kez daha düşünün derim. yinede Facebook hesabını silmek istiyorsanız vereceğim linke tıklayarak silme işlemini yapabilirsiniz. işlemi yaptıktan sonra hesabınız 14 gün içinde kullanamassınız. ve tüm hesap bilgileriniz tamamı ile silinecektir ve hesabınıza daha ulaşamıyacaksınız.


Facebook hesabına giriş buradan yapınız. sonrada kalıcı olarak silmek için buraya tıklayınız.



Resimideki ekranda Hesabımı sil butonuna tıklayın çıkan ekranda şifrenizi girin ve resim içindeki kutucuğa resimde gözükeni yazın tamam deyin ve artık Facebook hesabınız tamamen silmiş oluyorsunuz...

Hiç yorum yok: