15 Şubat 2014 Cumartesi

TeamViewer 9

TeamViewer 9 Final


      http://www.teamviewer.com/tr/download/windows.aspx

       TeamViewer, popüler ekran paylaşımı, dosya paylaşımı ve uzaktan destek yazılımı yeni özellikler ve geliştirmeler ile sürüm 9 için güncellendi.  TeamViewer 9 artık Windows, Mac ve Linux işletim sistemleri için kullanılabilir.

        Farklı sekmelerde birden fazla bağlantı açmak için yetenek, wake-on-LAN, uzaktan iki faktörlü kimlik doğrulama Windows, Mac veya Linux bilgisayar uyanmak özel hızlı destek kaydetmek ve hızlı şirket marka ile modülleri, ve kopyala-yapıştır dosyaları katılmak için bir bilgisayardan diğerine kişisel kullanım uzaktan destek yazılımı için ücretsiz bu sürümü ile sunulan yeni özelliklerden bazılarıdır.

       

TeamViewer 9′da yenilikler

  • Kullanımı daha kolay
  • Dokunmatik ekranla uyumlu tasarım
  • Gelişmiş performans
  • Bağlantıların sekmelerde açılması
  • LAN’da Uyandırma
  • Masaüstü kısayoluyla hızlı bağlantı
  • TeamViewer API
  • İki öğeli kimlik doğrulama
  • Linux için TeamViewer QuickSupport ile anında destek
        TeamViewer bu sürümü dokunmatik cihazlar için dokunmatik dostu tasarım içerir. Yüklemek ve bir dokunmatik cihaz üzerinde TeamViewer çalıştırdığınızda, dokunmatik ekran için tasarlanmış düğmeler yerine normal olanlar görünür.
        TeamViewer 9 önceki sürümleri (3, 4, 5, 6, 7, ve 8) bir uzak bağlantı kurmak mümkün olsa da, ondan uzak bir bağlantı kurmak mümkün değildir unutmayın sürüm 9 önceki sürümleri. Örneğin, TeamViewer 7 sürüm 9 için bir uzaktan bağlantı kuramıyor. Sürüm 9 bağlantı kurmak için, sürüm 9 için TeamViewer geçerli sürümünü güncelleştirmek için.
     Diğer serin özelliği hızlı bir şekilde elle programı başlatmak zorunda kalmadan bağlantı kurmak böylece herhangi bir uzak bilgisayar için bir masaüstü kısayolu oluşturabilirsiniz olmasıdır.
       Windows, Mac ve Linux için TeamViewer 9 kopyanızı almak için indirme sayfasını ziyaret edin. , Windows RT ve dokunmatik cihazlar için tasarlanmış TeamViewer uygulaması bir sürümü Windows 8 ve Windows 8.1 ‘de resmi bir Windows Store’dan indirilebilir.
        

Farklı sekmelerde birden fazla bağlantı açın

open multiple connections in different tabs 415x380 TeamViewer 9 Final
        Sekmelerde, tıpkı tarayıcınızdaki gibi birden fazla uzak oturum açın. Daha iyi bir genel bakış sağlamak için uzak bilgisayara ait tüm monitörleri ayrı sekmelerde de açabilirsiniz. Hiçbir şey kaçırmazsınız çünkü uzak bilgisayarda herhangi bir etkinlik olduğunda (ör. bir müşteriden yeni sohbet mesajı geldiğinde) açık sekmeler yanıp söner.

TeamViewer’la LAN’da Uyandırma

wake on lan with teamviewer TeamViewer 9 Final
        Bilgisayarınızı sürekli açık bırakmak zorunda kalmadan 7/24 erişim sağlamak ister misiniz? Yeni LAN’da Uyandırma özelliği sayesinde, bilgisayarınıza erişmeniz gerektiğinde onu uzaktan uyandırabilirsiniz. Uyandırma özelliği basitçe, TeamViewer’ı yerel ağda veya bir yönlendirici üzerinden kullanan diğer bir bilgisayar üzerinden çalışır.

TeamViewer hesabınızı iki öğeli kimlik doğrulamayla koruyun

protect your teamviewer account with two factor authentication 401x380 TeamViewer 9 Final
        Şifreniz yanlış ellere düşerse TeamViewer hesabınızı yetkisiz erişime karşı iki öğeli kimlik doğrulamayla koruyun. Yerleşik bir kimlik doğrulaması uygulaması kullanarak (ör. Google Authenticator), Akıllı telefonunuzdan basit bir şekilde güvenlik kodu oluşturabilirsiniz. Oturum açma sırasında hem kod, hem de şifre istenir. Bu iki öğeli kimlik doğrulamayla TeamViewer diğerlerinin yanında HIPAA ve PCI DSS gereksinimlerini de karşılamanıza yardımcı olur.

Özelleştirilmiş müşteri modüllerinizi saklayın

save customized customer modules TeamViewer 9 Final
       Şimdi Management Console’unuz da özelleştirilmiş modüllerinizi (TeamViewer QuickSupport, QuickJoin veya Host) şirket markanızla kaydedebilirsiniz. Sizin veya müşterilerinizin, oluşturulmuş olan modülü özel bir bağlantı üzerinden indirmeniz yeterlidir.

Bağlantı kurmadan, basit dosya aktarımı

simplified file transfer without establishing a connection 484x380 TeamViewer 9 Final
     Önce bağlantı kurmanıza gerek olmadan, listenizdeki bilgisayarlara ve kişilere dosya gönderin. E-posta eki limitinizi geçen büyük boyutlu veriler veya dosyalar için FTP sunucusu kullanmak, artık geçmişte kaldı. Artık dosyaları göz açıp kapayana kadar müşterileriniz veya iş arkadaşlarınızla paylaşmak için TeamViewer’ı kullanmanız yeterlidir.

Optimize edilmiş video

optimized video TeamViewer 9 Final
      Video aktarımı artık daha da hızlı. Katılımcınıza bir sunumda video izletin veya gerçek zamanlı olarak uzak bilgisayarlarda YouTube videolarını görüntüleyin.

Daha da kolay kullanım için yenilenmiş tasarım

redesign for even easier use 560x350 TeamViewer 9 Final
        Yeni TeamViewer kullanıcı arayüzü ve Bilgisayarlar & Kişiler tasarımı. Yeni dokunma uyumlu tasarımı deneyin. TeamViewer’ı dokunmalı bir cihazda kullandığınızda önemli düğmeler otomatik olarak dönüştürülür.
        

Hiç yorum yok: