18 Şubat 2014 Salı

.net framework series Programı Hakkında Bilgi ve İndirme Linki


Microsoft .NET Framework 4.5

Microsoft .NET Framework 4 





Kesinlikle Microsoft İşletim sistemi olan makinalarda olmassa olmaz denilecek kadar önemli bir yazılımdır.

Microsoft .NET Framework, Internet'in dağıtılmış ortamında uygulama geliştirmeyi kolaylaştıran yeni bir hesaplama platformudur. .NET Framework, kodun güvenli çalışmasını garantileyen ve komut dosyasıyla çalışan ortamların performans sorunlarını gideren, nesneye yönelik bir programlama ortamı sağlamak için tasarlanmıştır.
.NET Framework iki ana bileşenden oluşur: ortak dil çalışma zamanı ve .NET Framework sınıf kitaplığı. Microsoft ASP.NET, güvenlik ve verimliliği güvence altına alan sıkı tür güvenliği ve diğer kod doğruluğu biçimlerini zorlarken bellek yönetimi, iş parçacığı yönetimi ve uzaktan erişim gibi çekirdek hizmetleri sağlamak için gerekli çalışma zamanını içerir. Kod yönetimi, çalışma zamanının temel ilkesidir; çalışma zamanını hedefleyen kod yönetilen kod, çalışma zamanını hedeflemeyen kod ise yönetilmeyen kod olarak adlandırılır.
.NET Framework sınıf kitaplığı, geliştiricilerin ASP.NET uygulamaları oluşturmak için kullanabilecekleri, kapsamlı, nesneye yönelik bir yeniden kullanılabilir tür koleksiyonudur.



Hiç yorum yok: