16 Şubat 2014 Pazar

VMware Player 5

Programın İndirme Linki
VMware Player 5 Şimdi Windows 8 için

Windows, VMware Player için ücretsiz bir sanallaştırma yazılımı ayrıca yeni kullanıcı arayüzü ile güncellendi.
VMware, sanallaştırma ve bulut altyapısında dünya lideri, yakın zamanda VMware Workstation v9.0, VMware Fusion v5.0 (Mac için), ve VMware Player v5.0 (Windows için) yayımladı. Tüm bu yazılım Windows 8 uyumluluğu ve yeni özellikler ve geliştirmeler içerir.
VMware Workstation 9, dünya çapında sanallaştırma yazılımı, Microsoft’ un yeni Windows 8 sürümü üzerinde çalışan ve aynı zamanda Windows 8′ i çalıştırmak için tasarlanmıştır.
Windows VMware Player 5 390x269 VMware Player 5 Şimdi Windows 8 için Ücretsiz
multi-touch desteği, bir tablet üzerinde Windows 8 veya dokunmatik cihaz, taşınabilir depolama aygıtları ve video cihazları gibi USB 3. cihazlar. Ayrıca, Hyper-V kolayca disk alanını kurtarmak için konuk işletim sistemi listesi ve aynı zamanda disk alanı yönetimi eklenmiştir.
kullanıcı arayüzü geliştirildi ve artık Windows standartlarına uygun olmuştur. Güncelleme menüler, yeni logo, araç çubukları ve yeni aygıt simgeleri yeni arayüz.
VMware Player v5.0 de İstasyonu 9 dahil sanal donanım geliştirmeleri ile birlikte geliyor. Bir başka önemli değişiklik VMware Player de ticari kullanım için artık kullanılabilir olmasıdır. Oyuncu şimdi ticari kullanım için lisans içerir. Bildiğiniz gibi, VMware Player Workstation yazılımının mevcut çok güçlü özelliklere sahip değildir ve sadece temel sanallaştırma özellikleri sağlar.
VMware Player 5 Download 298x269 VMware Player 5 Şimdi Windows 8 için Ücretsiz
VMware Player 4′ten v5.0 yükseltme yapamazsınız unutmayın. Sen VMware Player 5′i yüklemeden önce önceki sürümü kaldırmanız gerekir. VMware Player Windows 8 yükleme süper kolay ve hızlı..


Hiç yorum yok: