12 Nisan 2014 Cumartesi

Facebook'ta Paylaşımları Sınırlama veya Gizleme



Facebook'ta bazen tanıdıklarımızdan bazen belli sevdiğiniz bir insandan bir şeyler gizlemek isteyebilirsiniz. Facebook'ta bunu yapmak için geçerli sebebleriniz de vardır. Ayrıcı bu konuda sadece facebook'ta paylaşımlarızı belirli kişilerden gizlemeyi yaparız.

Facebook'ta Paylaşımlarımızı ayrıca kime gösterip kimlere göstermeyeceğimize de karar vermemizi sağlayan ayarları yapmayı göstereceğim. www.facebook.com giriş yapalım facebook hesabımızı, girelim gizlilik ayarlarına. Facebook gizlilik ayarlarına sağ üstte aşağıyı gösteren ok butonuna tıkladığımızda ayarları sayfasında tıklayın.

Facebook'ta çıkan ekranda gizlilik sekmesine tıklayınız. çıkan sayfaya girdiğimiz gibi paylaşımlarımı kimlerle paylaşacağım seeneğinin yanında düzenle butonuna tıklayın. kimlere kısıtlama kimlere yasak getireceksen buradan ayarlayabilirsiniz. "Herkese Açık" "Arkadaşlar" "sadece ben" ya da "Özel" gibi seçeneklerinden istediğinize tıklayın. Herkese açık yaptığınızda, listenizde olmayanlar da paylaşımlarınızı görebilirler.
"arkadaşlar" ise sadece arkadaşların sizin paylaştıklarınızı görür. "Sadece ben" seçtiğinizde bu seçenek sadece siz görebilirsiniz yani sizin özel dosyalarınızı resimlerinizi bu şekilde Facebookta saklayabilirsiniz. "Özel" şeçeneği seçtiğinizde bu seçenekle belirlediğiniz kişi veya kişilere paylaştığınız video, yazı ve fotoğraflarınızı paylaşabilirsiniz. isterseniz sizde seçili sayfalarda, gruplarda ve diğer seçeneklerlede paylaşımlarınızı kısıtlaya bilirsiniz.

Facebook'ta sınırlama ve paylaşımlarını size birde görsel olarak anlatmaya çalışacam. sizde bu görsele göre sizde paylaşımlarınızda kendiniz kısıtlama yapabileceksiniz ve istediğinizdede kısıtlamaları ve paylaşımları aynı yöntemle değiştirebilirsiniz.

NOT: kısıtlama yaptınız ve bütün paylaşımlarınızda kısıtlıyorsunuz kısıtlamayı kaldırmazsanız bütün paylaşımlarınız kısıtlı olacaktır.









Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: