29 Nisan 2014 Salı

Skype'de İfadeleri Gizleme veya Gösterme Nasıl Yapılır?


Skype'de kimi bu ifadeleri severken kimi de nefret ettiriyor. Skype'de küçük bir ayarla bu ifadeleri göstermeyi ve gizlemeyi gösterecem. Skype'de bu ifadeleri göstermek ve gizlemek için bu ayarı kullanırsınız. Skype uygulamasını çalıştırın ve skype hesabınıza girin  en üst menülerinden araçlar'a tıklıyor ve en altından seçenekler'i seçiyoruz. Skype aşağıda Anlık Mesajlar & SMS yazan bölüme tıklıyoruz. Hemen altında Anlık mesaj görünümü'mü tıklıyoruz.ve karşınıza alttaki resimdeki ekran geliyor.



İşte burada gayet isteğinize göre düzenleyebileceğiniz ayarlar mevcut. Burada isterseniz skypede smileleri, ifadeleri gizleyebilirsiniz. Ya da daha sonra yine aynı yere gelip skype ifadelerini göstermeyi seçebilirsiniz. Ayrıca bu bölümde skype mesaj tarihlerini göstermek ya da gizlemek seçeneğini kullanabilirsiniz.


Skype'de bu menüden istediğinize göre düzenlersiniz. Skype smile 'yüz ifadeleri' gösterebilir veya gizleyebilirsiniz. Skype'de bu menüde mesajların tarihlerini göstermeyi veya gizlemeyide yaparız.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: