16 Nisan 2014 Çarşamba

Youtube Video Silme Nasıl Yapılır?

Youtube yüklediğiniz bir videoyu yüklediğiniz gibi silebilirsiniz. Silme işlemi için Youtube giriş yapın anasayfada sağ üst köşede dişli çark simgesine tıklayın açılır menüde video yöneticisi tıklayın.


çıkan ekranda daha önce yüklediğiniz videoları göreceksiniz. Hangi videoyu silmek istiyorsanız videonun yanındaki düzenle yazısının hemen yanındaki ikona tıklayın ve çıkan ekrana sil diyiyoruz. sil dediğinizde uyarı mesajı geliyor videoyu silmek istediğinize emin misiniz şeklinde çıkıyor siz evet, sil  şeklinde yanıt verdiğinizde youtube videonuz silicektir.


youtube toplu silme işlemi yapacak olursanız. Youtube yüklenenler başlığı altında silik eylemler yazısının yanındaki kutucuğu işaretleyin ve tüm videoları seçebilirsiniz yada silmek istediğiniz videoları tek tek işaretleyin. İşaretleme işlemini tamamladıktan sonra eylemler aktif hale gelecek ve eylemlere tıkladığınızda sil seçeneğini göreceksiniz. Burada seçtiğiniz videoları tüm videoları silebiliyorsunuz.

Youtube silinen bir videoyu geri getirmiyor veya kurtaramıyorsunuz. Lakin bazı siteler youtube üzerindeki videoları otomatik olarak serverlarına çektikleri için, google araması yaparak sildiğiniz videoya ulaşmayı deneyin mesale videonuzun ismi ne idi onu yazın bulabilirseniz ancak o şekilde kurtarabilirsin.


Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.


Hiç yorum yok: