4 Nisan 2014 Cuma

Twitter’da Kişi veya Kişileri Engelleme ve Engellerini Kaldırmayı Nasıl Yaparız?


Twitter’da yazdığınız tüm tweetler herkese açıktır. Twitter'da Mention "@" ile herkesin birbiriyle iletişime geçebilirsiniz. Twitter’da istemediğimiz kişiyi nasıl engelleme yaparız ve engellemeyi kaldırabiliriz?

Twitterda engellediğiniz kişi Twitter hesabınızı takip edemez, Twitter hesabınızı listesine ekleyemez,  Profil resminizi göremez, Mention "@" ile belirtilen bahsetmeler size görünmez.

Twitter kişi engelleme nasıl yapılır

Bilgisayarınızdan Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?

Twitter hesap oturumunuzu açın ve Engel koymak istediğiniz kişinin profile gidin. Engellemek istediğiniz kişinin yanındaki dişli simgesine tıklayın ve açılır menüde engelle veya bildir seçeneğine tıklayın.












twitterda kişi engelleme kaldırma

Twitter'da kişi engelini kaldırmada aynı yöntem ile kişi profiline gidin ve kişi kartının ynaındaki dişli simgesine tıklayın ve açılır menüde " @kullanıcı ismi " adlı kişinin engelini kaldır seçeneğine tıklayın.






twitter da kişi engelleme android Telefondan

Android telefonunuzdan Twitter kişi engelleme ve engelini kaldırma nasıl yapılır resimli anlatalım?

  

Twitter uygulamasını açın ve takipçilerinize gidin. Ardından silmek istediğiniz kişi kartına tıklayın ve yeni bir ekran gelecek burada solda insan simgesine tıklayın.

  

Açılır menüde engelle seçeneğine tıklayın ve çıkan onay ekranında evet seçeneğine tıklayın. Kişi engellemiş olursunuz.

  
Engeli kaldırmakta aynı yöntem ile gidiyoruz ve bu sefer engellemeyi kaldır seçeneğine tıklayın. Engellemeyi kaldır uyarı ekranına evet diyerek engeli kaldırırız. Burada engelleme kaldırdığınızda takip etmek isterseniz takip et tıklayın.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/
E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com
Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz
Twitter Adresimiz; @programsepeti ve @selimzor

Hiç yorum yok: