10 Nisan 2014 Perşembe

Instagram Şifresini ve Kullanıcı Adınızı Unuttunuz Ne Yapmalısınız?


Instagram şifresini unuttunuz ne yapmalısınız?

instagram hesabınızın şifresini unuttuysanız instagram programı girişinde veya instagram web sitesinde giriş yaparken "şifreni mi unuttun" seçeneğini tıklayın . çıkan ekranda e-posta veya kullanıcı adı seçeneğinde mailinizi veya kullanıcı adınızı yazacaksınız. Instagram hesabınızdan mailinizi yazdıktan sonra ara diyecez. "Şifre yenileme ile e-postası gönder" seçeneğine tıkladığınızda "e-posta gönderildi" yazacak ve altında hesabınıza e-posta gönderildiği işleme devam etmek için mail adresinize gitmeniz gerekeceği notu belirecek. Instagram web sitesinde kullanıcı adı yazılarak şifre hatırlatma yapılması istediğindede şifre yenileme bağlantısının mail adresinize gönderildiği bilgisi yer alacaktır. çıkan ekranda bilgide mail adresinizi hatırlamanız için mail adresinizin baş ve son harfi e-maili hatırlatıcı olur sizin e-mail'iniz olup olmadığınızı anlarsınız. sonra E-posta adresinize gidin ve mail gelecek size instagram şifresini yenilemek için bir talep mesajı. ve emaili açın şifreyi değiştir yazan seçeneğe tıkladığınızda instagram sitesinde yeni şifre ve yeni şifre tekrarı alanlarına unutmayacağınız bir şifreyi yazıp "şifreni yenile"yi tıkladığınızda unuttuğunuz instagram şifresini yenisiyle değiştireceksin. ve işlemi yaptıktan sonra şifren yenilendi uyarısıyla birlikte siz artık instagram hesabınıza yeni şifrenizle giriş yapabileceksiniz.

Instagram kullanıcı adınızı unuttunuz ne yapmalısınız?

instagram uygulaması kullanıcı adınızı unuttuysanız yukarda belirtiğim ve yazdığımız instagram şifremi unuttum yazısındaki işlemleri aynen uygulayın. sadece hatırlatma kısmına e-posta adresinizi yazdığınızda e-mailinize gelen şifreyi değiştir seçeneğinden yeni şifre belirlediğinizde o ekranda instagram kullanıcı adınız ekranda yazacaktır.

Instagram E-Posta Hesabınızı Unuttunuz Ne Yapmasılınız?

instagram uygulamasına giriş yaptığınız e-posta adresinizin hangisi olduğunu hatırlamassanız size ait olan tüm e-mail adreslerinizi tek tek gelen mailleri kontrol edin veya yukardaki şifremi unuttum yazısından kullanıcı adınızı yazıp sayfaya gelen "mailinize şifre değiştirme bağlantısı gönderilmiştir" ekranında mail adresinizin baş ve son harflerinin yazdığı ekrandan mail adresinizi hatırlamaya çalışın. E-mail adresi şifrenizi unuttuysanız e-mail şifresini unuttum konumuza inceleyiniz.

Burada bir husun altını özellikle dikkatinizi çekmek isterim sosyal ağlarda üye olmanız için olmassa olmazı e-mail adresidir. e-mail adresinizi hangi sosyal ağa kaydettiyseniz mutlaka not alınız nihayetinde sosyal ağlarda farklı adresler kullanabilirsiniz. bilgileri kurtarmanızda e-mail adresleriniz çok önemli unuttuğunuz şifreler e-mail adresi ile kuratarırsınız.

Hiç yorum yok: