17 Nisan 2014 Perşembe

Youtube Yorum Nasıl Yapılır?


Youtube video paylaşma uygulamasında yorum yapmanız için google e-mail hesabınızın olması şarttır. Google hesabı aldıktan sonra youtube üyesi sayılacağınız artık yorum yapabilirsin. Youtube yorum yapmak istediğiniz video'ya gidiyoruz ve videonun altında tüm yorumlar veya henüz yorum yok'un altında bulunan düşüncelerinizi paylaşın alanına yorum yapabilirsiniz. Youtube'da uzun yorumlar yazdığınızda yorumun devamını gör şeklinde görünür ve bu şekildeki yorumlar çoğunlukla bakılmaz. Yaptığınız yorumların ilk satırı gözükecek kullanıcının dikkatini çekmeyecektir.


Google yeni bir özellikle youtube yorumları google plus'ta paylaşma imkanı sağlıyor. Lakin istemiyorsanız google +'da paylaş linkini kaldırın. Herkese açık yazısına tıkladığınızda ise herkese açık şeklinde yeşil buton bulunacak solda, isterseniz çarpı ikonuna tıklayarak herkes kısmını kapatabiliyoruz ve yanıtla'nın hemen üstünde bulunan aşağı yönlü mini ok simgesine tıklayın ve yanıtları devre dışı bırak diyebiliriz. Youtube yorumunu isteğinize bağlı olarak düzenleyin ve sonra yayınla diyoruz. Youtube'da yayınlanmasını sağlarız.

Youtube'da video'nun altında bu video için yorumlar devre dışı bırakıldı uyarısı görürsen işte bu durumda video yayınlayan video'yu yoruma kapatmıştır, yani kısaca o paylaşılan video'ya yorum yapamazsınız.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.



Hiç yorum yok: