26 Nisan 2014 Cumartesi

Skype Kişi Engelleme Nasıl Yapılır?


Sosyal medyada sevmediğimiz veya sizi rahatsızlık eden kişileri engellemeyi biliyorsunuz. Skype'de kişi veya kişileri engellemeyi yapmaya ihtiyaç var. Skype'de kişi listemize eklediğimiz kişi veya kişileri engelleyebiliriz. Skype'de kişi veya kişileri engellemek için Skype uygulama hesabınıza giriş yapın. Skype hesabınıza giriş yaptıktan sonra listenizden silmek istediğimiz kişiyi ara yerinden yada sol yandaki listeden bulun. Skype'de genelde sol taraftaki arkadaş listenizin hemen üstünde yani sol üstte bulunan bul kısmını yapacaz.



Skype'de engellemek istediğimiz kişiyi soldaki kişi menüsünden buldunuz veya arama kısmına yazdıktan sonra o kişiyi buluyoruz ve kişi kartının üzerine sağ tıklıyoruz ve üstteki resimde görüldüğü gibi bu kişiyi engelle diyoruz. bu ekranda bu kişiyi engelle tıkladıktan sonra karşımıza onay ekranı gelecektir.





Skype'de bu ekranda kişi veya kişiyi engelleriz, veya kişi kartı özelliklerine giderek çıkan menüde kişiyi kişi listesindende kaldırabilirsiniz. Skype'de kişi veya kişiyi engellemek bu kadardır.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: