9 Nisan 2014 Çarşamba

Foursquare E-Mail Adresi Bilgisini Değiştirme Nasıl Yapılır?


Bilgisayardan herhangi bir browser ile Foursquare uygulamasına gir ve Foursquare e-mail bilgisini değiştirmek isterseniz. Foursquare sitesinden sağ üst köşeden profil isminizin üzerinde fareyi bekletin ayarlar sekmesine tıklıyoruz gelen ekrandan e-posta sekmesinde bu işlemi gerçekleştirebilirsin.

Foursquare uygulaması vasıtasıyla e-posta adresi değiştirmek isterseniz. Foursquare uygulaması menü tuşunu dokunun => ayarlar sekmesine dokunun =>hesap ayarları dokunun =>profilin dokunuyoruz ve çıkan ekranda ayarları yaparız.

Foursquare e-mail adresimi unuttum diyorsan. Foursquare uygulaması giriş yapamıyorum diyorsanız daha önce kaydetmişseniz cep telefonu numaranızı yazarak giriş yapabilirsiniz ama cep telefon numaranız yoksa şifremi unuttum sekmesine şimdiye dek kullandığınız e-mail adreslerini tek tek denemeye çalışın şifre sıfırlamaya çalışın. Mail adresini hangisini yazdıysanız taki doğru mail adresine kadar Şifre sıfırlama kodu mailinize gönderilmiştir uyarısını alırsanız mail adresiniz odur ve mail adresinize mail gider. Bunun dışında başka bir seçenek yok ve kesinlikle ya telefon yada kesinlikle mail adres bilgilerinizi kaydetin ve telefon ve e-mail bilgilerinizi bir yere not alın yoksa Foursquare uygulaması şifresini unuttuğunuzda bilirseniz tekrar giriş yapabilirsiniz yoksa kullanamassınız aynısını tekrar bir tane başka mail adresi ile açmak zorunda kalırsınız.

Site Adresimiz; http://programsepetimiz.blogspot.com.tr/

E-mail Adresimiz; programsepetimiz@gmail.com

Facebook Adresimiz; https://www.facebook.com/programsepetimiz

Twitter Adresimiz; @programsepeti

Paylaşımımızı Beğendiyseniz Lütfen Paylaşın.

Hiç yorum yok: