21 Nisan 2014 Pazartesi

Skype Uyarı Sesleri Ayarları Nasıl Yapılır?


Skype'de mesaj yazarken, oturum açarken ve çeşitli sesler çıkar. Skype'de bu seslerden rahatsız oluruz geneldeve bu sesleri kapatmak isterseniz ya da başka sesler kullanmak isterseniz size anlatacağım yolu takip ediniz. Skype uygulamasını açın üst menü'de yazdığım sırayı sırası il takip ediniz. Araçlar=> Seçenekler=> Genel=> Zil sesleri tıklıyoruz. tıkladığımızda karşımaza alttaki resimdeki ekran gelecektir.


çıkan ekrandaki hangi durumda hangi sesin çıkacağını dair ekranda liste var. Ses oynatılacak bir durum seçin sekmesinde istediğimiz işareti kaldırarabilir veya seçebiliriz, kaldırmak istediğiniz ses skype'de çıkmayacaktır. Ya da ses oynatılacak bir durum seçin sekmesinden birini seçip hangi sesin oynatılacağını seçin sekmesinden herhangi biriyle değiştirebiliriz sesi. bu sesi oynat diyerek de sesi sınama imkanımız var. Skype'de eğer özel sesler koymak isterseniz sesleri al kısmında bilgisayarımızda veya tabletinizdeki kayıtlı olanbelirlediğiniz veya farklı bir ses eklemek için ekleyebiliriz.  


Örneğin sesinizi bilgisayarda kaydedin ve dediğimiz adres ile ekleyin 'seni bekliyor' şeklinde ekleyebilirsiniz.
Skype' tüm sesleri isterseniz kapatabiliyorsunuz bu ekranda 'tüm sesleri sustur' diyebilirsiniz. veya aynı yöntemle tüm sesleri aktif edebiliyorsunuz. 'tüm sesleri etkinleştir. diyerek'te tüm sesleri açabilirsiniz. diğer bir seçenek ise 'varsayılanı yükle' dediğinizda tüm ses ayarlarınız eski haline gelecektir.

Hiç yorum yok: